Ontwikkeltracks IT Cover

Ontwikkeltracks IT

Een goede bedrijfsvoering staat of valt met de juiste interpretatie van betrouwbare data. Daarmee vertellen we je niets nieuws. Het is jouw missie om je kennis van operationele data of de customer journey om te zetten in efficiëntere bedrijfsprocessen of een hogere gebruikerstevredenheid. Via de ontwikkeltracks Data Science en User Experience groei jij uit tot de specialist op een van deze terreinen.

Als IT-trainee bij Yacht kijk je in de keuken bij aansprekende bedrijven. Je doet werkervaring op in uitdagende functies binnen jouw vakgebied. Misschien als data-analist bij de bekendste bierbrouwer van ons land. Of als UX-researcher/designer bij een groot telecombedrijf. Kansen genoeg om jezelf als professional uit te dagen. 

bekijk alle vacatures & solliciteer direct

Data Science

Als data-analist oefen je direct invloed uit op de manier waarop organisaties, of onderdelen daarvan, denken en werken. Je maakt analyses van operationele processen, rapporteert hierover en ontwikkelt stuurinformatie voor het management. Met jouw voorspellende modellen neemt de organisatie meer datagedreven keuzes. Dat dit voordelen biedt, hoeven we jou niet te vertellen. Het mooie is dat jij dit nu ook kunt aantonen bij de opdrachtgever. Zo leg je de basis voor procesverbetering of help je om tijd of kosten te besparen. 

User Experience

Voor een goede dienstverlening zijn een optimale customer journey en hoge gebruikerstevredenheid van cruciaal belang. In deze ontwikkeltrack leer jij de technische kant hiervan te doorgronden en verbeteren. Je brengt als businessanalist de interne organisatie in kaart of werkt bijvoorbeeld als UX-researcher/designer aan effectievere digitale platforms en applicaties. Zo draag je direct bij aan de verbetering van processen en het gebruik van applicaties.

Tijdens het Yacht traineeship heb ik de kans gehad om bij zeer diverse bedrijven aan de slag te gaan. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van mijn ideale werkomgeving en mijn talenten en kan ik na het traineeship vol vertrouwen een volgende stap maken in mijn carrière.

contactperson Image

Anne Rummenie

Yacht IT (data) trainee

Kom naar een van onze Business Courses Banner

Kom naar een van onze Business Courses

Ontdek de mogelijkheden van het Yacht traineeship tijdens de Business Course. En maak kennis met de trainees, onze talent consultants en de #schoolofwork.

Meld je nu aan

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Julia Lunenberg

Yacht IT