Paper Futurizing HR: ontwikkel je tot futureproof HR-professional Cover

Paper Futurizing HR: ontwikkel je tot futureproof HR-professional

De markt en de organisaties waarin HR-professionals zich bewegen is volop in ontwikkeling. Steeds meer organisaties hebben behoeften aan HR-professionals die hen adviseren over de gaande transformatie en welke organisatievorm en cultuur hierbij hoort. Dit betekent dat jij als ambitieuze HR-professional up-to-date moet zijn over de laatste ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen. In de paper Futurizing HR nemen vijf HR-specialisten je mee in HR transformatie.

Download nu de paper

Impact maken als futureproof HR-professional

Vul via onderstaand formulier je gegevens in om de paper: Futurizing HR - Take the Lead te downloaden. Met deze HR paper ben en blijf jij futureproof:

  • Trendwatchers aan het woord over hun visie rondom HR; 
  • Vertaling naar de praktijk; wat zijn de nieuwe verwachtingen, taken en verantwoordelijkheden van de futureproof HR-professional?
  • Deepdive in de behoeftes van organisaties rondom de rol van HR.

Download de paper

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

Recruitment Academy: word de beste recruiter Banner

Recruitment Academy: word de beste recruiter

De Recruitment Academy: een 1-jarige opleiding voor startende recruiters. Je leert o.a. alles over succesvolle sourcing, gesprekstechnieken en het schrijven van vacatureteksten. Wil jij ook je recruitment skills naar een hoger niveau tillen?

Meld je nu aan

Download nu de paper: Futurizing HR

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement