IJzersterke professionals in Supply Chain Management & Procurement

De lat ligt hoog voor onze professionals in Supply Chain Management & Procurement. Duiken ze in een nieuwe omgeving, dan zijn ze pas echt in hun element. Zo snel mogelijk up-and-running zijn, dat is de uitdaging. Onze supply chain managers, inkoopspecialisten, supply chain planners en andere SCM&P’ers vertrekken pas als ze jouw organisatie blijvend hebben verbeterd.

Professionals die de uitdagingen in de wereld van SCM&P kennen

Aan uitdagingen geen gebrek in de wereld van SCM&P. Planningen en logistieke processen worden steeds complexer dankzij toenemende e-commerce activiteiten en het circulair maken van supply chains. En informatie over de herkomst en verkoop van producten is waardevoller dan ooit. Ook aan de inkoopkant zien we verschuivingen, bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen en veranderende klant-leverancier relaties. Wil je bijblijven in deze stroomversnelling? Dan heb je professionals nodig met de juiste bagage. Professionals met ervaring bij grote namen als Schiphol, Philips, FrieslandCampina en de Rijksoverheid. Professionals van Yacht.

Binnen 48 uur contact met een landelijk netwerk van SCM&P-professionals

Sluit je je aan bij ons netwerk, dan brengen we je binnen twee werkdagen in contact met de beste interim professionals, zzp’ers, trainees en professionals op zoek naar een vaste baan in alle hoeken van het land. Maar er is meer. Je wordt ook uitgenodigd bij alle kennissessies en netwerkevents die wij organiseren. Hier ontmoet je niet alleen professionals, maar ook andere opdrachtgevers. Een unieke kans om samen te sparren over actuele Supply Chain of inkoop-vraagstukken. Ook op andere manieren helpen we jouw organisatie verder. Volg onze blogs en blijf op de hoogte van alle trends in het vakgebied. En maak gebruik van analysetools die onze kennisteams ontwikkelen, zoals de S&OP-scan.

Ontwikkeling van vakkennis én soft skills

Wat onze SCM&P-professionals onderscheidt, is dat ze constant werken aan hun eigen ontwikkeling. Yacht faciliteert en ondersteunt ze daarbij. Soft skills vinden we net zo belangrijk als vakkennis. Daarom volgen professionals trainingen in communicatieve vaardigheden, multidisciplinair samenwerken, projectmanagement en beïnvloeden.  

Sustainable Procurement

Er is een verschuiving gaande; inkopers van producten en diensten letten niet langer alleen op prijs, kwaliteit en veiligheid, maar ook op het effect van hun keuze op mens en milieu. Er is een handleiding opgesteld waarin je kennismaakt met de nieuwe ISO20400-richtlijn. Ook helpt de handleiding inkopers anders en duurzamer te denken en duurzaamheid te implementeren bij inkooptrajecten.

Lees de handleiding 'Sustainable Procurement'

Plaats uw vacature

Hilbrand van der Kooi

Hilbrand van der Kooi Yacht

Business Development Manager YACHT Supply Chain Management & Procurement

06 52 34 31 53

‘Supply Chain Management & Procurement zijn veeleisende vakgebieden die vragen om krachtige persoonlijkheden. Professionals met vakkennis, maar zeker ook met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Met een sterk netwerk én de drive om boven verwachting te presteren. Professionals die uw Supply Chain of inkoopafdeling blijvend een stap verder brengen, dat met veel drive doen en daar zelf óók van groeien. Persoonlijk vind ik het een prachtige uitdaging om een community van dit soort bijzondere professionals blijvend te inspireren. ’