SPECIALISTEN IN SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & PROCUREMENT

STERK NETWERK

Binnen Supply Chain Management is er een aantal trends te zien: een stijgende toename van e-commerce, een grillige klantvraag en het belang van ketenoptimalisatie. Goede samenwerking en communicatie met alle verschillende partners is noodzakelijk én uitdagend. Dit vraagt om communicatief sterke supply chain-specialisten met een sterk netwerk.

VRAAG NAAR INKOPERS MET ZORG AFFINITEIT NEEMT TOE

Door de recente decentralisatie van zorgtaken is Zorg ineens één van de grootste portefeuilles van inkopers bij lokale overheden. Zij hebben deze specialistische kennis vaak zelf niet in huis. Daarom is er dringend behoefte aan inkoopprofessionals met zorg-affiniteit en kennis van de nieuwste aanbestedingstechnieken. 

UW SUPPLY CHAIN OF PROCUREMENT VRAAGSTUK IS ONS VERTREKPUNT

Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste Supply Chain Management & Procurement specialisten. Voor een vaste functie, een interim-opdracht of een traineeship. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij uw opdracht. Onze specialisten combineren state-of-the-art kennis met liefde voor hun vak. Zij verbinden, helpen collega’s en leggen kennis vast in uw organisatie. Zo zorgen zij ervoor dat uw organisatie blijvend verbetert. 

Plaats uw vacature

FEITEN & CIJFERS Supply Chain Management & Procurement Q2 2017

Hilbrand van der Kooi

Hilbrand van der Kooi Yacht

Business Development Manager YACHT Supply Chain Management & Procurement

06 52 34 31 53

‘Supply Chain Management & Procurement zijn veeleisende vakgebieden die vragen om krachtige persoonlijkheden. Professionals met vakkennis, maar zeker ook met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Met een sterk netwerk én de drive om boven verwachting te presteren. Professionals die uw Supply Chain of inkoopafdeling blijvend een stap verder brengen, dat met veel drive doen en daar zelf óók van groeien. Persoonlijk vind ik het een prachtige uitdaging om een community van dit soort bijzondere professionals blijvend te inspireren. ’