Maak kennis met onze vooruitstrevende Legal-professionals

We leven in een tijd waarin organisatiegrenzen vervagen, privacy een speerpunt is en markten steeds internationaler worden. Dat vraagt om vooruitstrevende juristen met stevige vakinhoudelijke kennis: de Legal-professionals van Yacht. Zij versterken jouw organisatie op juridisch vlak.

Vind juridische professionals die waarde toevoegen aan jouW organisatie

Bij Yacht vind je de beste juristen in alle rechtsgebieden; van bestuursrecht tot bedrijfsrecht en van privacyrecht tot arbeidsrecht. Wat hen zo goed maakt? Ze willen stuk voor stuk waarde toevoegen aan hun opdrachtgever, zien in verandering een uitdaging en hebben hun sporen verdiend bij toonaangevende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Denk aan complexe overheidsorganisaties als DUO, de IND, Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam en het ministerie van Justitie en Veiligheid, maar ook internationale spelers als Philips, ABN AMRO en FrieslandCampina.

Toegang tot een netwerk van 1.500 juridisch experts

Werk je met ons samen, dan krijg je toegang tot een landelijk netwerk van zo’n 1.500 juridisch experts. Interim professionals, trainees, zzp’ers en professionals op zoek naar een vaste baan. Grote kans dat jouw nieuwe collega daartussen zit. Is dat niet het geval? Dan zijn we daar transparant over en zoeken we samen met jou naar een oplossing op maat. Denk hierbij aan het opleiden van mensen die wel binnen je profiel passen, maar net een ander specialisme hebben.

Juristen met stevige vakkennis en een omgevingsgerichte blik

Het opleiden van professionals doen we sowieso voortdurend. Met kennissessies, trainingen en opleidingen zorgen we ervoor dat jouw professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Of dat nu gaat over de Algemene verordening gegevensbescherming, nieuwe jurisprudentie of ontwikkelingen in het bestuursprocesrecht. Verder kun je ervan op aan dat onze juridische professionals over de juiste skills beschikken om stakeholders van binnen en buiten de organisatie bij veranderingen te betrekken en om commerciële kansen te ontdekken.

Plaats een vacature

Joost Duffhues

Joost Duffhues Yacht

Commercieel manager YACHT Legal

06 46 05 74 54

‘De markt voor juridische dienstverlening groeit flink en roept om hoogwaardige juridische professionals. Professionals met de juiste vakkennis die u ondersteunen bij de implementatie van nieuwe wetgeving, verbetering van uw juridische bedrijfsvoering of bij uitbesteding van juridische processen. Een jurist van Yacht is een teamspeler met een hoog kennisniveau, toegang tot best practices en een omvangrijk netwerk van collega-juristen. Wij delen graag onze expertise met uw organisatie. Heeft u interesse? Dan ontmoeten wij u graag.’