Legal-specialisten met net dat beetje extra

De juiste specialisatie en up-to-date kennis

Juridische dienstverlening is van strategisch belang voor organisaties. Organisatiegrenzen vervagen, markten worden internationaler en juridische overwegingen spelen in toenemende mate een rol bij besluit- en beleidsvorming. Deze dynamiek heeft een grote impact op juridische afdelingen met alle risico’s van dien. Onderbezetting en gebrek aan specialistische juridische kennis op deze afdeling beïnvloedt de slagvaardigheid van uw organisatie. Denkt u hierbij aan kennis over wijzigingen in wet- en regelgeving of juridische kwaliteitszorg. Deze terugkerende thema’s vragen om juristen met de juiste specialisatie en up-to-date kennis. Hoe vindt u de juiste professional voor uw juridische uitdaging?

Uw Legal vraagstuk is ons vertrekpunt

Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste Legal professionals uit de markt. Voor tijdelijk of vast, nét wat u op dit moment nodig heeft. Uw legal vraagstuk is ons vertrekpunt, daarbij passend zoeken wij de beste oplossing. Onze juridisch specialisten combineren actuele kennis met passie voor hun vak. Zij vertalen businesswensen naar effectieve oplossingen. Yacht professionals verbinden, helpen uw medewerkers en borgen kennis. Zo verbeteren zij uw organisatie blijvend.

Plaats een vacature

Feiten & Cijfers Legal Q4 2016

Joost Duffhues

Joost Duffhues Yacht

Commercieel manager YACHT Legal

06 46 05 74 54

‘De markt voor juridische dienstverlening groeit flink en roept om hoogwaardige juridische professionals. Professionals met de juiste vakkennis die u ondersteunen bij de implementatie van nieuwe wetgeving, verbetering van uw juridische bedrijfsvoering of bij uitbesteding van juridische processen. Een jurist van Yacht is een teamspeler met een hoog kennisniveau, toegang tot best practices en een omvangrijk netwerk van collega-juristen. Wij delen graag onze expertise met uw organisatie. Heeft u interesse? Dan ontmoeten wij u graag.’