round the table

Rondetafelsessie Innoveren binnen HR

maandag 22 april 2024

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager

Header image

Op maandag 22 april 2024 organiseren we een interactieve en inspirerende rondetafelsessie over innovatiemogelijkheden binnen HR om krapte op de arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Deze sessie is bedoeld om je kennis te vergroten, te netwerken en ideeën uit te wisselen met HR leiders binnen corporate organisaties.

Changing the world of work together: kom sparren met je peers

De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een andere benadering van talent. Het vraagt om innovatie binnen HR: HR moet de voortrekker zijn van organisatieverandering. Zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek is niet voldoende. Het gaat over binden, boeien en duurzaam veranderen. 

Tijdens onze rondetafel delen Marlous Nieuwkoop (HR Director HR Journeys Join en Next Step) en Renée van Schaik (HR Transformation Lead) hoe KPN de “people strategy” vertaalt naar innovatieve oplossingen die zorgen dat KPN wendbaar blijft. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meepraten over hoe jouw organisatie hiermee omgaat? Meld je dan vandaag nog aan.

Innoveren binnen HR 

Veel organisaties hebben de beoordelingscyclus die het performance management ondersteunt losgelaten en voeren nu het “goede gesprek” met de medewerkers. Dit heeft gezorgd voor meer betrokkenheid en eigen regie van de medewerkers in de organisatie. Maar stimuleert het ook optimaal de performance van de medewerker en organisatie in de snel veranderende markt? KPN vindt dat dit beter kan en is nu gestart met een 2.0 versie van het “goede gesprek”. 

Wil je als organisatie duurzaam veranderen, dan is een andere kijk op performance management relevant. Maar wat is dat dan? En hoe pak ik dit aan? Aan de hand van vragen en stellingen ga je met je peers in gesprek om te leren van elkaar en hoe andere bedrijven dit doen. Renee en Marlous delen hun eigen ervaringen en uitdagingen waarmee ze worstelen en gaan hier graag de dialoog over aan, om van en met elkaar te leren en sparren over de toekomst van werk. 

Als inspiratie neemt Renee je mee in een nieuwe aanpak van performance management met praktische innovaties die momenteel worden toegepast in de operatie. Marlous gaat in hoe KPN relevant blijft op het gebied van in-, door en uitstroom in die veranderende arbeidsmarkt, welke trends ze hebben gevolgd, wat het KPN heeft gebracht, wat ze nog missen en hoe ze hierop voortborduren. 

Na de rondetafelsessie weet je meer over:

  • Performance management 2.0;
  • Hoe je innovatief en meer doelgroepgericht werft in een veranderende arbeidsmarkt;
  • Hoe je duurzaam en meer organisch verandert samen met je medewerkers. 

Programma

  • 14.30 - 15.00 uur: Ontvangst 
  • 15.00 - 15.45 uur: Aftrap Marlous Nieuwkoop (HR Director HR Journeys Join en Next Step) en Renée van Schaik (HR Transformation Lead) en jouw peers
  • 15:45 - 17:00 uur: Discussie   
  • 17.00 - 18:00 uur: Netwerk borrel

Tijd en locatie

Maandag 22 apr, 2024 14:30  tot  18:00
Yacht Kantoor Utrecht Reactorweg 47, 3542 AD Utrecht Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Elsbeth Scholtens

Sales Consultant

Gerelateerde evenementen

Meld je aan voor de rondetafelsessie Innoveren binnen HR

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Paper Futurizing HR Banner

Paper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper