round the table

Rondetafelsessie Omgevingswet

maandag 13 november 2023

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager

Header image

Op maandag 13 november 2023 organiseren wij een zeer inspirerende en interactieve rondetafelsessie over de invoering van de nieuwe Omgevingswet. Deze sessie biedt een uitstekende gelegenheid om jouw kennis te vergroten, te netwerken en ideeën uit te wisselen met professionals uit de sector.

Deze rondetafelsessie heeft als doel gemeenten met elkaar in gesprek te brengen en een platform te bieden waarop jullie met elkaar  kunnen brainstormen, ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren over de aanpak van de Omgevingswet. We zijn ervan overtuigd dat jouw aanwezigheid en bijdrage aan deze discussie waardevol zullen zijn.

Sprekers

Wico Ankersmit – Directeur van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht

Met jarenlange ervaring in de bouw- en woningsector zal Wico Ankersmit inzichten delen over de implicaties van de Omgevingswet voor deze sector en hoe gemeenten hiermee kunnen omgaan.

Alice van de Geest – Senior Adviseur Fysiek Domein bij BMC

Sinds augustus 2022 werkzaam bij de Gemeente Lansingerland als overkoepelend projectleider voor de invoering van de Omgevingswet. Alice van de Geest zal haar ervaringen delen en praktische adviezen geven over hoe gemeenten de Omgevingswet effectief kunnen implementeren.

Tijd en locatie

Maandag 13 nov, 2023 14:00  tot  17:00
Yacht Kantoor Utrecht Reactorweg 47, 3542 AD Utrecht Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

Ben je klaar voor de Omgevingswet? Banner

Ben je klaar voor de Omgevingswet?

De Omgevingswet bundelt en moderniseert de wetten voor de leefomgeving. Onderdeel daarvan is het digitale stelsel omgevingswet (DSO), één digitaal loket met alle info over de fysieke leefomgeving. Wat betekent dit voor jou? Je leest het in onze brochure.

Download de brochure