Ben je klaar voor de Omgevingswet?

Doe de check met de DSO Gereedheid Analyse!

De Omgevingswet bundelt en moderniseert de wetten voor de leefomgeving. Onderdeel daarvan is het digitale stelsel omgevingswet (DSO), één digitaal loket met alle info over de fysieke leefomgeving. Wat gaat er veranderen? En wat betekent dit voor jou? We vertellen je er meer over in onze brochure.

Download de brochure

Het digitale stelsel omgevingswet (DSO): wat betekent dit voor jou? 

Het digitale stelsel omgevingswet (DSO) vergt een intensieve samenwerking tussen ketenpartners, systemen, processen en belanghebbenden. Wij onderkennen daarbij 9 aandachtsgebieden voor de juiste en volledige aansluiting op het DSO. Deze aandachtsgebieden hebben elk hun eigen impact. Om te bepalen waar je staat is het belangrijk om deze aandachtsgebieden te analyseren om een duidelijk beeld te creëren van jouw huidige situatie. Wil je meer weten over de DSO gereedheid analyse? Of ben je nieuwsgierig naar de voorbeeldvragen? 

Download onze brochure 

DSO gereedheid analyse

De DSO gereedheid analyse van Yacht is een specifiek onderzoek, waarbij de belangrijkste kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden, binnen een korte tijdsbestek, worden onderzocht en benoemd. De resultaten van de quickscan kunnen aanleiding zijn tot een uitgebreidere analyse. Ook het direct doorvoeren van aangetroffen quick-wins kan een eerste vervolgstap zijn.

Tijdens de DSO gereedheid analyse richten onze informatiemanagers zich op de processen, de onderliggende techniek en de veranderende organisatie, met bijzonder aandacht voor de informatievoorziening. Er wordt een overzicht van de huidige situatie gemaakt door de DSO gereedheid analyse en vervolgens wordt het verbeterpotentieel bepaald. 

Neem contact met ons op

Wil je in een korte periode de knelpunten en verbetermogelijkheden van jouw gemeente in beeld brengen? En een DSO gereedheid analyse laten uitvoeren?

contactperson Image

Menno Bogtstra

Principal Sales Consultant

De Yacht BIM-professionals leveren met hun expertise en ervaring een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding op een soepele transitie van de Omgevingswet en WKB in de VTH systemen. Uitdagingen die zich tijdens de implementatie voordoen worden op flexibele wijze en met een hands on aanpak opgepakt. Door hun uitstekende communicatieve vaardigheden bewijzen ze zich als waardige sparringpartners en sterke adviseurs.

contactperson Image
Kyra de Bus Teammanager Bedrijfsvoering en Ondersteuning afd. Bouw en Woningtoezicht

Gerelateerde artikelen voor jou geselecteerd

Download nu de brochure: Digitale Stelsel Omgevingswet

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement