Engineering-traineeships Cover

Engineering-traineeships

Engineering is zo veel meer dan technologie. Bij de verbetering van het technisch landschap krijg je te maken met de belangen van meerdere stakeholders. En voor projectmanagement en procesverbetering is de kennis van verschillende methodieken essentieel. Als Yacht trainee voer je verschillende projecten uit bij toonaangevende opdrachtgevers. Met een Engineering-traineeship bouw jij futureproof aan je carrière in Project Engineering of Maintenance and Process Improvement.

Als Yacht trainee Engineering kun je direct aan de slag bij aansprekende bedrijven en organisaties. Je doet werkervaring op in uitdagende functies binnen jouw vakgebied. Misschien als projectengineer bij een gerenommeerd onderzoeksinstituut. Of als process improvement engineer bij een landelijk vervoersbedrijf. Voor jou als professional in engineering ligt de wereld aan je voeten. 

Bekijk alle vacatures & solliciteer direct

Project Engineering

In deze ontwikkeltrack leer je werken met verschillende projectmanagementtechnieken. Je gaat het technisch landschap verder ontdekken en komt daarbij in aanraking met uiteenlopende stakeholders. Als je graag plant en schakelt op verschillende niveaus is dit echt een track voor jou. Misschien ga jij het ontwerp coördineren van subsystemen voor financieel en technisch haalbare technologieën voor waterstofproductie of CO2-opslag. Zo draag jij met innovatieve oplossingen bij aan de energietransitie. Over futureproof gesproken!

Maintenance and Process Improvement

Verbetertrajecten uitvoeren bij diverse opdrachtgevers. Dat wordt jouw focus binnen deze ontwikkeltrack. Je concentreert je op onderhoudsmethodieken en stakeholdermanagement. Maar je verdiept je ook in verbetermethoden zoals Lean Six Sigma. Bijvoorbeeld om mogelijkheden voor procesverbetering bij een vervoersbedrijf te onderzoeken en implementeren. Of om een nieuw te bouwen zuivelfabriek zo snel mogelijk up-and-running te hebben. 

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Doreth Naafs

Yacht Engineering