Altijd connected met het netwerk van IT-professionals Cover

Altijd connected met het netwerk van IT-professionals

Leren doe je nooit alleen. Je hebt elkaar nodig om beter te worden. Dat geldt voor alle vakgebieden, maar misschien nog wel het meest voor IT. Knipper een keer met je ogen en er zijn alweer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van blockchain, virtual reality, machine learning, drones, big data, cybersecurity en robotica. Hoe gaaf is het dan als je behalve uit je eigen kennis, ook kunt putten uit de expertise van ruim 800 IT-collega’s?

Landelijk IT-netwerk

Bij Yacht maak je deel uit van een van de grootste IT-kennisnetwerken van Nederland. Door masterclasses, IT-challenges, hackathons, bedrijfsbezoeken en Food for Thoughts ben je op een leuke en leerzame manier met je vakgenoten verbonden. Daarnaast ontmoet je op deze events professionals uit andere vakgebieden, interessante sprekers uit binnen- en buitenland en potentiële opdrachtgevers. Een mooie manier om jezelf op de kaart te zetten. Wil je zelf jouw passie, ervaring of kennis delen in een van onze mooie kantoren of congresruimtes? We reserveren graag een plekje op de eventkalender voor je.

Yacht app: blijf eenvoudig in contact met alle Yacht-professionals

Dankzij onze app zie je 24/7 welke collega’s er bij jou in de buurt zijn. Zoek je een IT’er met wie je kunt sparren over cloudoplossingen? Een legal professional die alles weet over privacywetgeving? Zo gevonden, want je hebt de contactgegevens van alle Yacht-professionals altijd binnen handbereik. In onze online community komt alles samen. Je kunt hier bijvoorbeeld blogs lezen en publiceren, jezelf aansluiten bij interessante vakgroepen, successen vieren, ervaringen uitwisselen en informeel contact leggen met collega’s.

De kracht van ons netwerk

Hoe is het om te werken via Yacht? Ontdek wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

Maak kennis met onze IT-professionals  

Als de community samenkomt

Als de community samenkomt, creëren wij verbinding door inhoud en altijd met een lach op ons gezicht. Ontdek het zelf in de video hieronder.

In gesprek met onze IT collega's