Durf jij het aan? Kraak het finance vraagstuk van Picnic tijdens The Challenge!

The Challenge

Eén strategisch vraagstuk, vijf uitzonderlijke professionals en 150 betrokken bezoekers. Tijdens The Challenge kraken vijf professionals voor een live publiek hét strategisch finance vraagstuk van de nieuwe organisatie Picnic.

Één winnaar, dé oplossing

De professionals worden bijgestaan en beoordeeld door experts en het publiek dat een interactieve rol speelt. Het doel? Een winnaar, een oplossing en een spannend en inspirerend event op 17 maart 2016.

Welke extra kansen zie jij in het nieuwe businessmodel van Picnic?

De nieuwe online supermarkt Picnic koppelt consumenten via een app direct aan producenten. Zonder winkels, zonder voorraad en gratis bezorgd. Ben jij finance professional en heb jij ideeën over het optimale verdienmodel voor Picnic die financiele voordelen oplevert voor Picnic, leveranciers en consumenten?

Dit is je kans!

Meld je nu aan voor The Challenge, hét interactieve businessevent voor financials dat op 17 maart 2016 plaatsvindt. De winnaar mag zich ‘best finance professional 2016’ noemen en ontvangt een opleidingsbudget van maar liefst € 5.000,-. Inschrijven kan tot en met 14 februari 2016, dus meld je nu aan op fd.nl/thechallenge.

Meer info en aanmelden