Hudson Nederland officieel onderdeel van Yacht Cover

Hudson Nederland officieel onderdeel van Yacht

Per 1 januari 2023 is HR-dienstverlener Hudson Nederland onderdeel van Yacht. We versterken hiermee onze dienstverlening op het gebied van werving en selectie, assessments en development, en talent management.

Hoe wij samen werving & selectie naar een hoger niveau tillen 

Het aantrekken van de juiste kandidaten in de huidige arbeidsmarkt is voor veel organisaties een grote uitdaging. Met onze ervaring, uitgebreide netwerk en datagestuurde aanpak brengen wij de verbinding tussen organisaties en ambitieuze professionals tot stand. We kijken daarbij verder de harde functie-eisen en focussen op de drive, skills en het talent van kandidaten.  

Onze ervaring versterken we nu met de expertise die Hudson meebrengt. Hudson heeft met meer dan 35 jaar ervaring in werving & selectie bewezen een integere en betrouwbare HR-partner te zijn. We slaan vanaf nu de handen ineen om samen de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

Lees meer over werving en selectie

Ontwikkeling en groei van professionals

Als werkgever voer jij de strategie beter uit als je scherp krijgt wat de skills en het potentieel van jouw werknemers zijn. Door de inzet van Talent Management oplossingen en onze assessments in combinatie met onze actieve ondersteuning, begeleiden we de professionals bij hun ontwikkeling en groei.  

Lees meer over onze assessments 

Meer over Yacht

 

Ontwikkeling is cruciaal om als individu, groep en organisatie te groeien.

contactperson Image
Marijn Tielemans Werving & selectie +31 6 53 38 48 13

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date van actuele HR-trends, arbeidsmarktontwikkelingen in jouw vakgebied, events, opleidingen en onze overige dienstverlening. Ook lees je als eerste de blogs van onze Yacht’ers die hun ervaringen, tips en tricks met je delen. Interesse gewekt?

Stuur mij de nieuwsbrief