Food For Thought: Engineering

Steeds sneller van ontwerp naar succesvol eindproduct

Hoe slagen twee top organisaties uit de techniek er elk jaar in om tot een succesvol ontwerp te komen? Deze vraag stond centraal tijdens de Food for Thought bijeenkomst voor Engineering. Op deze Food for Thought kon je veel leren van Sander Koot, Teammanager Nuon Solar Team en van Pat Symonds, Chief Technical Officer Williams Racing Team. Benieuwd naar hun verhaal? Bekijk het videoverslag. Wil jij in de toekomst ook één van onze events bijwonen? Bekijk dan nu de Yacht event agenda! En wie weet ontmoeten we jou dan tijdens onze events. 

Nuon Solar Team

Het Nuon Solar Team is huidig wereldkampioen zonneracen. Het team bestaat uit zestien bevlogen studenten van de Technische Universiteit Delft. Elk gedreven door het pushen van de limiet van techniek, met als doel een duurzame toekomst waarin energie op de meest efficiënte manier gebruikt wordt. Het Nuon Solar Team is met zeven wereldtitels het meest succesvolle ​zonne-auto​ team ter wereld.

Williams Racing Team

Williams Racing Team acteert al jarenlang op het hoogste niveau van de automotive: F1 racen. Wat is de ontwerp strategie en filosofie van het engineering team van Williams om in een heel korte tijd te komen tot een nieuw winnend ontwerp en geproduceerde auto? Pat Symonds, CTO bij het Williams Racing Team, zal het verhaal zelf vertellen.