17 november 2016 - Carrière avond Yacht Zwolle - Finance

Maak kennis met Yacht en schrijf je in voor de carrière avond voor Finance Professionals

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wil je dit doen als interimmer of wil je juist direct in dienst bij een opdrachtgever? Maak dan kennis met het netwerk van Yacht. Wij kunnen je helpen jouw loopbaan verder vorm te geven!

Als Interim Finance Professional kom je op contract bij Yacht en word je op projectbasis gedetacheerd bij één van onze vele opdrachtgevers. Zo werk je bijvoorbeeld als Interim Finance Professional een aantal maanden bij FrieslandCampina als Financial Accountant, de volgende opdracht als Assistent Controller bij een logistieke multinational en ben je daarna bij een zorginstelling werkzaam als Controller of als Financieel Adviseur bij een gemeente.

Boost je carrière

Werken als Interim Professional geeft je carrière een boost. Jij maakt het verschil bij klanten en ontwikkelt jezelf volop. Binnen Yacht worden er veel opleidingsmogelijkheden geboden en begeleiden wij jou actief met je persoonlijk ontwikkelingsplan. Een aantal keer per jaar kom je samen met je collega Interim Professionals bij de door Yacht georganiseerde kennissessies, intervisies of borrels.

Liever een vaste baan? Ook dan komen we graag met je in contact en ben je bij Yacht van harte welkom. Via werving- en selectietrajecten hebben wij met regelmaat interessante vacatures voor vaste functies.

Programma

17.30 uur - Inloop met een hapje en drankje
18.45 uur - Programma
21.00 uur - Einde

Tijdens het programma willen we jou uitgebreid informeren over het werken via of bij Yacht. Tevens zijn er ervaren Interim Professionals aanwezig die graag meer vertellen over hun ervaringen. In de speeddates maken de Consultants en Interim Professionals graag kennis met jou. We zijn benieuwd naar je achtergrond en hoe jouw gewenste loopbaan eruit ziet. We eindigen de avond met een drankje en de mogelijkheid om met elkaar te netwerken.

Locatie

Yacht Zwolle
Zuiderzeelaan 17A
8017 JV Zwolle
Klik hier voor een routebeschrijving

Aanmelden

Heb jij een afgeronde HBO/WO financiële opleiding en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied Finance (bijvoorbeeld als Assistent / Financial / Project / Business Controller of als (Assistent) Accountant), meld je dan hier aan voor de carrière avond in Zwolle. Na aanmelding zul je een definitieve uitnodiging van ons ontvangen. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden