MARKETING EN COMMUNICATIE-SPECIALISTEN DIE VERBINDEN

EFFECTIEVE COMMUNICATIE

Digitalisering is sterk van invloed op de wijze waarop organisaties communiceren en zich vermarkten. Stakeholders zijn steeds actiever en mondiger op sociale netwerken en organisaties moeten hierop anticiperen. In plaats van zenden, draait het om verbinden; een voorwaarde voor effectieve communicatie in de huidige markt.

ONLINE MARKETING

Er is een vergaande verschuiving gaande van offline naar online en mobile. Deze ontwikkeling vertaalt zich sterk naar de arbeidsmarkt. De vraag naar online communicatie- en marketingspecialisten neemt een vlucht. Organisaties hebben behoefte aan advies over hoe zij online, mobile en social mogelijkheden optimaal kunnen benutten. 

UW MARKETING OF COMMUNICATIE VRAAGSTUK IS ONS VERTREKPUNT

Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste Marketing & Communications professionals in de markt. Voor een vaste functie, een interim-opdracht of een traineeship. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij uw opdracht. Onze specialisten combineren actuele kennis met passie voor het vak. Zij vertalen businesswensen naar effectieve oplossingen. Yacht professionals verbinden, helpen anderen verbeteren en borgen expertise in uw organisatie. Zij vertrekken pas als uw organisatie blijvend is verbeterd.

Plaats een vacature

Mirella Schoolderman

Mirella Schoolderman Yacht

Commercieel Manager YACHT Marketing & Communications

06 27 31 99 59

‘Marketing en Communicatie zijn vakgebieden die sterk meebewegen met de markt. Deze afdelingen zijn de voelsprieten én vertalers van wat er binnen en buiten de organisatie gebeurt. Een snelle time-to-market is belangrijk voor de concurrentiepositie van organisaties. Hierbij vervullen Marketing & Communications professionals een sleutelrol. Online marketing, social media, hoe zet u dit het beste in? Maar digitalisering is zeker niet het enige aandachtspunt. Hoe zorgt u bijvoorbeeld in deze snelle, transparante wereld toch voor verbinding met uw mensen? Onze professionals helpen u graag om uw organisatie goed te vermarkten én een fijne thuisbasis te laten zijn voor uw mensen.’