Talentvolle professionals én HRM-inzichten binnen handbereik

Een HRM-professional vinden lukt meestal wel. Maar zoek je een HRM’er die ingrijpende verandertrajecten kan begeleiden, op cruciale momenten de juiste beslissingen durft te nemen en altijd jouw organisatiebelang voor ogen heeft? Dan wordt de vijver al kleiner. Precies déze professionals vind je via Yacht.

HRM-professionals met een schat aan ervaring

Onze talentvolle HRM-professionals hebben hun sporen verdiend bij gevestigde namen als VodafoneZiggo, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Philips, ASML en Sabic. Ook zijn ze actief bij gemeenten, provincies en de Rijksoverheid, zorginstellingen, universiteiten en hogescholen. Jouw toekomstige HR-adviseur, HR-manager, HR-businesspartner, recruiter, consultant, coach, re-integratieadviseur of verandermanager weet dus als geen ander wat er speelt in de wereld van werk. Wist je trouwens dat je via ons niet alleen interimprofessionals vindt, maar ook zzp’ers en vaste medewerkers?

Ontdek de kracht van ons netwerk

Plaats je een vacature via Yacht, dan krijg je binnen 48 uur toegang tot een netwerk van professionals en andere opdrachtgevers, die allemaal nauw met elkaar in verbinding staan en kennis delen over actuele onderwerpen. Van vergrijzing tot flexibilisering en van HR-analytics tot duurzame inzetbaarheid. Bovendien is Yacht zelf natuurlijk ook expert als het gaat om HRM, het is immers onze corebusiness. Het antwoord op jouw HRM-vraagstuk is dankzij ons netwerk altijd binnen handbereik.

Ontwikkeling van professionals staat centraal

Hoe wij HRM’ers aan ons binden? We investeren in hun ontwikkeling en volgen onze professionals van a tot z. Heeft jouw HRM-professional een agile-certificaat, leidinggevende skills of ervaring met een bepaald systeem nodig? Hij of zij kan volop gebruikmaken van ons opleidingsaanbod. Binnen Yacht zijn we op de hoogte van de nieuwste HRM-inzichten. Veel opleidingen en trainingen verzorgen wij daarom zelf. Daarnaast organiseren we kennissessies over uiteenlopende thema’s en intervisiebijeenkomsten. Zodat onze professionals stevig in hun schoenen staan en optimaal voorbereid zijn op hun volgende opdracht.  

Plaats een vacature

Ellen Bergh

Ellen Bergh Yacht

Commercieel Manager YACHT HRM

06 10 93 98 45

‘Ik ben zo blij om te zien dat de vraag naar HRM-professionals stevig doorzet. Vooral HR-specialisten en recruiters hebben weer volop kansen. Gelukkig maar, want de huidige markt vereist vergaande HRM-expertise. Kennis maakt het verschil nu grenzen vervagen en de time-to market het succes van organisaties bepaalt. Maar hoe vind je de juiste mensen met de juiste kennis? Hoe zet je ze het beste in én hoe houd je ze gelukkig? Nu én in de toekomst? Onze professionals weten daar wel raad mee en komen graag uw organisatie versterken.’