HRM-specialisten met net dat beetje extra

HRM in een veeleisende markt

Beschikbare kennis en competenties maken voor organisaties het verschil in de huidige markt. Een markt die wordt gekenmerkt door transparantie, snelheid en internationale concurrentie. Dit vraagt om vergaande HRM-expertise op het gebied van in-, door- en uitstroom, vergrijzing, talentmanagement, employability en flexibilisering.

De impact van de crisis

HRM-afdelingen hebben het tijdens de crisis vaak zwaar te verduren gehad. Het aantal FTE is -soms zelfs drastisch- teruggebracht. Ook zijn administratieve en ondersteunende werkzaamheden elders belegd of zelfs volledig geautomatiseerd. Hoe krijgt u uw organisatie toch snel slagvaardig en houdt u uw medewerkers gemotiveerd? 

Specialistische HRM-kennis

De professionals van Yacht hebben jarenlange ervaring binnen strategische en operationele HR. Of het nu gaat om operationele versterking of om het doorvoeren van een organisatieaanpassing: onze HRM-professionals zijn uitstekend in staat om samen met u organisatiedoelstellingen te realiseren. Ook voor specialistische HRM-kennis over bijvoorbeeld strategische personeelsplanning, recruitment, benefits of verandermanagement kunt een beroep doen op onze professionals. Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste HRM-professionals in de markt. Voor een vaste functie, een interim-opdracht of een traineeship. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij uw opdracht. Onze professionals combineren passie voor het vak met uitstekende, actuele kennis. Zij vertalen businesswensen naar concrete HRM-oplossingen. Yacht professionals verbinden, helpen anderen en borgen expertise in uw organisatie. Zij verbeteren uw organisatie blijvend.

Plaats een vacature

Ellen Bergh

Ellen Bergh Yacht

Commercieel Manager YACHT HRM

06 10 93 98 45

‘Ik ben zo blij om te zien dat de vraag naar HRM-professionals stevig doorzet. Vooral HR-specialisten en recruiters hebben weer volop kansen. Gelukkig maar, want de huidige markt vereist vergaande HRM-expertise. Kennis maakt het verschil nu grenzen vervagen en de time-to market het succes van organisaties bepaalt. Maar hoe vind je de juiste mensen met de juiste kennis? Hoe zet je ze het beste in én hoe houd je ze gelukkig? Nu én in de toekomst? Onze professionals weten daar wel raad mee en komen graag uw organisatie versterken.’