Yacht trainees: jouw partner in hoogopgeleid talent Cover

Yacht trainees: jouw partner in hoogopgeleid talent

Om in deze snel veranderende arbeidsmarkt de concurrentie een stap voor te blijven, heb je hoogopgeleid talent nodig. Waar vindt je deze young professionals? En hoe kan je ze binden en boeien? Via Yacht trainees heb je toegang tot ons netwerk van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zo krijg je de beste vakspecialistische toptalenten aan boord. Nu én straks.

 

Talentsharing tussen topwerkgevers

Yacht trainees leidt jong talent op in IT, Engineering, Legal, Finance, HRM en SCM&P tot vakspecialist met management skills. Het Yacht traineeship stoomt hen klaar om in 3 jaar strategische posities in jouw organisatie te vervullen. In 3 jaar gaan zij bij circa 3 uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag (talentsharing). Met de #schoolofwork bieden we hen een op maat gemaakt ontwikkeltraject dat gericht is op de verdere ontwikkeling van social & motivational skills. Ook wordt de trainee getraind op diverse hard skills. 

Talentsharing tussen topwerkgevers
Yacht trainees: talentsharing tussen topwerkgevers

Voordelen van samenwerking met Yacht trainees

De succesvolste organisaties zetten flexibel de juiste mensen in op de juiste projecten. En wij helpen je daarbij. Wij bieden je: 

  • Futureproof toptalent: onze trainees selecteren wij op drive, impact, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en hebben een can-do mentaliteit;
  • Snelle service: door de grootte van onze talentpool reageren we snel op jouw talentvraag;
  • Flexibele zekerheid: je kunt nu en straks flexibel beschikken over toptalenten;
  • Netwerk: toegang tot meer dan 300+ futureproof talenten en contact met onze 100+ talentpartners.

Onze aanpak

Wij nemen jong talent pro-actief aan voor ons programma. Zo bouwen wij aan een kwalitatief hoogwaardige talentpool, van waaruit wij altijd snel jong talent bij jouw organisatie voor kunnen stellen. Om het beste talent te binden en vinden gebruiken wij de nieuwste wervings- en selectie tools en werken wij actief samen met diverse hogescholen en universiteiten.

Wij kijken verder dan alleen het cv. Inzet, resultaatgerichtheid, impact, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen zijn bij ons doorslaggevend. Dit toetsen wij door een uitgekiende selectieprocedure te doorlopen. 

Begeleiding op topniveau

Yacht trainees ontzorgt je in de begeleiding van de trainees. Wij kennen de behoeften van de trainees en weten wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren op de werkvloer. Belangrijker nog: de consultants van Yacht trainees zijn zelf de doelgroep. Dit betekent dat elke trainee begeleiding krijgt van de coaches van onze opleidingspartner en een coach krijgt vanuit Yacht trainees die hen on the job begeleidt, die resultaatafspraken maakt met jou en de trainee en zorgt voor een soepele in- en doorstroom van de trainees. In 3 jaar tijd ontwikkelen ze alle skills die nodig zijn om de beste versie van zichzelf te worden. Zodat ze een grote toegevoegde waarde op de werkvloer hebben. 

Meer weten?

Neem contact op met een van onze consultants of managers:

contactperson Image

Stef Wissink

Commercieel manager Yacht trainees

contactperson Image

Olaf van IJsselmuiden

Commercieel manager Yacht trainees