Whitepaper 'Het einde van de HR legacy' Cover

Whitepaper 'Het einde van de HR legacy'

High performance begint met het bij elkaar brengen van HR en IT

Een succesvolle inzet van IT kun je niet los zien van HR. Of met andere woorden: IT en HR liggen dichter bij elkaar dan ooit. Althans, in theorie. In de praktijk leven de twee helaas nog vaak in gescheiden werelden. Precies daarover gaat deze whitepaper. Hoe zorgen we dat HR en IT dichter bij elkaar komen? Dat ze elkaars krachten benutten om samen verder te komen? Want één ding is zeker: IT kan leren van HR, en andersom geldt precies hetzelfde. De meest vernieuwende en succesvolle samenwerkingsvormen – denk aan scrum, agile en design thinking – komen niet voor niets uit de IT-wereld. 

Vraag nu de whitepaper aan

In 2018 organiseerde Yacht een serie rondetafelgesprekken over de wisselwerking tussen IT en HR. Onder leiding van Rikkert Achtereekte (Business Development Manager Yacht IT) en Marco Gianotten (Managing Director Giarte) gingen executives uit beide disciplines met elkaar in gesprek. In deze whitepaper delen we de inzichten die dit opleverde. Ook bieden we concrete handvatten om prestaties van individuen en teams te verbeteren door HR en IT dichter bij elkaar te brengen. 

Benieuwd naar deze inzichten? Vul via onderstaand formulier uw gegevens in om de whitepaper 'Het einde van de HR legacy' te kunnen downloaden.

Download nu de whitepaper

Download nu de whitepaper ‘Het einde van de HR legacy’