Whitepaper 'Het einde van de HR legacy' Cover

Whitepaper 'Het einde van de HR legacy'

Een succesvolle inzet van IT kun je niet los zien van HR. Oftewel IT en HR liggen dichter bij elkaar dan ooit. In de praktijk leven de twee nog vaak in gescheiden werelden. Precies daarover gaat deze whitepaper. Hoe zorgen we dat HR en IT dichter bij elkaar komen? Dat ze elkaars krachten benutten om samen verder te komen? IT kan leren van HR, en dat geldt ook andersom. De meest vernieuwende en succesvolle samenwerkingsvormen – denk aan scrum, agile en design thinking – komen niet voor niets uit de IT-wereld. 

Vul onderstaande formulier in om de whitepaper 'Het einde van de HR legacy' te downloaden. In deze whitepaper delen we de inzichten van onze serie rondetafelgesprekken over de wisselwerking tussen IT en HR. Samen met Rikkert Achtereekte (Business Development Manager Yacht IT) en Marco Gianotten (Managing Director Giarte) zijn executives uit beide disciplines met elkaar in gesprek gegaan. Ook bieden we concrete handvatten om prestaties van individuen en teams te verbeteren door HR en IT dichter bij elkaar te brengen.

Download nu de whitepaper

Download de whitepaper ‘Het einde van de HR legacy’

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Naar aanleiding van jouw aanvraag, geef je toestemming om eenmalig contact met je te mogen opnemen.