Durft u het aan? Laat uw engineering vraagstuk oplossen tijdens The Challenge: Engineering

The Challenge: Engineering

The Challenge Engineering

Vijf uitzonderlijke professionals, 150 betrokken bezoekers en een deskundige vakjury. Tijdens The Challenge op 23 juni kraken vijf professionals voor een live publiek een actueel technisch vraagstuk van een organisatie. Misschien wel úw organisatie. De inzet van dit interactieve en inspirerende event: voor de winnaar een opleidingsbudget van 5000 euro, voor uw organisatie gratis dé oplossing van uw prangende kwestie.

Rendement én maatschappelijke relevantie

U wilt klimaat-neutrale energievoorziening voor uw hele organisatie?
Een oplossing voor overtollig regenwater dat steeds vaker tot problemen leidt in uw gemeente?
Welke technische kwestie moet binnen úw organisatie worden opgelost om vanuit innovatie toekomstbestendig te zijn?

Natuurlijk gaat het u daarbij om veel meer dan winstmaximalisatie. Een duurzame toekomst van uw organisatie is onlosmakelijk verbonden met uw maatschappelijke betekenis. Welke innovatie heeft voor uw organisatie én uw omgeving de meeste impact?  

Meld uw vraagstuk aan!

Heeft uw een uitdagend innovatief, technisch vraagstuk? Eén die vraagt om een integrale aanpak, schaalbaar en duurzaam is? Ga dan nu naar www.fd.nl/thechallenge en meld uw kwestie aan.

Wie weet bent u straks de eigenaar van een hoogwaardige verrassende oplossing, waarmee u uw organisatie toekomstbestendig maakt! (Net zoals Michiel Muller van Picnic, dankzij onze vorige Challenge).

Meld uw vraagstuk aan