Yacht Solutions Cover

Yacht Solutions

In een wereld die gedreven wordt door technologie, geeft Yacht Solutions je toekomst mee vorm. We geloven in de kracht van oplossing op maat en passen onze aanpak aan de behoefte van onze klanten in tal van sectoren en helpen organisaties meer waarde te creëren door optimale expertise en ons wereldwijde netwerk in te zetten voor Digital en Engineering vraagstukken. We helpen je door onze expertise in HR te combineren met de innovatieve technologieën van Salesforce en Bullhorn. Zo wordt jouw recruitment- en staffingproces efficiënter en effectiever. Interesse gewekt?

Neem contact met ons op

Op deze pagina: 

Voordelen van Yacht Solutions

 • We geloven in de kracht van oplossing op maat, we luisteren naar jou;
 • Waar nodig voeren we assessments uit, zodat we jou op een optimale manier kunnen helpen;
 • Met ons internationale netwerk zetten we de juiste expert tijdig voor jou in; 
 • Door de beste experts aan ons te binden hebben we enorm veel kennis en expertise om jou verder te helpen. 

Onze aanpak

Yacht Solutions gelooft in de kracht van oplossing op maat en we passen onze aanpak aan op jouw wensen en behoefte. Op hoofdlijnen is onze aanpak als volgt:

 1. De specifieke behoeften en doelstellingen begrijpen:
  Voordat je begint met de implementatie, is het essentieel om jouw specifieke behoeften en doelstellingen goed te begrijpen. Vervolgens bieden we je een oplossing op maat die aansluit bij jouw situatie;
 2. Bepaal het juiste Salesforce-product:
  Er zijn verschillende Salesforce-producten beschikbaar, daarom gaan we voor jou het juiste product selecteren dat aansluit bij jouw behoeften; 
 3. Plan de implementatie:
  Na het selecteren van het juiste Salesforce-product , is het tijd om de implementatie te plannen. We stellen een projectplan vast, we bepalen de verantwoordelijkheden en we richten de nodige middelen in; 
 4. Configureer en personaliseer:
  Het configureren en personaliseren van Salesforce is een belangrijk onderdeel van de implementatie. Zo kan je de Salesforce-oplossing aanpassen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen; 
 5. Test en train:
  Voordat de implementatie wordt afgerond, testen we de oplossing grondig. Zo weten we dat alles werkt zoals verwacht. Daarnaast trainen we de gebruikers, zodat ze de oplossing zo effectief mogelijk kunnen gebruiken.
 6. Ondersteun en beheer:
  Na de implementatie blijven we jou onderstuenen en begeleiden bij het beheer en het verder uitbouwen van de Salesforce-oplossing.

Onze consultants zijn getraind in het gebruik van Salesforce-platformen en -tools. Zo kunnen ze je ondersteunen bij het realiseren van jouw HR-doelstellingen. Of het nu gaat om het automatiseren van HR-processen, data gebaseerde strategische personeelsplanning,  of het ontwikkelen van medewerkers, we brengen jouw organisatie naar een hoger niveau. 

Partnership Yacht Solutions en Salesforce

Bij Yacht Solutions streven we er altijd naar om jou voor te blijven en jou te helpen bij het realiseren van digitale HR-doelstellingen en -uitdagingen. 

Door onze samenwerking met Salesforce kunnen we nu nog beter inspelen op jouw veranderende behoeften. Onze deskundigheid op het gebied van HR en de krachtige technologieën van Salesforce en Bullhorn gaan we samen een verandering bewerkstelligen in de manier waarop jij technologie inzet om jouw werknemers te beheren en te ontwikkelen. Als erkend Salesforce Consulting Partner blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het Salesforce platform.

Digital

De digitalisering van de economie blijft versnellen, met de opkomst van nieuwe toepassingen voor digitale technologie die flexibele en schaalbare IT-infrastructuren vereisen. Yacht Solutions helpt je een stap verder te gaan, met het oog op het bouwen en implementeren van oplossingen op maat, het leveren van aangepaste digitale ervaringen en het harmoniseren van gegevensstromen. We beschikken over de nodige expertise en netwerk op het gebied van Salesforce Consultancy, Data & Analytics en Business Analysis. 

Engineering

Het industriële ecosysteem bevindt zich midden in een complete revolutie: met kortere cycli, waardeketens gericht op diensten en milieu-impact bovenaan de agenda. Om je te ondersteunen bij deze uitdagingen is Yacht Solutions gedurende de hele cyclus betrokken bij de ontwikkeling van producten en complexe systemen, en beschikt het over de nodige expertise rondom sleuteltechnologieën in de Mechanical en Electrical competenties.

Meer weten over Yacht Solutions?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Jan Putting

Business Development Manager

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Yacht Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement