Yacht Solutions Cover

Yacht Solutions

In een wereld die gedreven wordt door technologie, geven wij je toekomst mee vorm. We geloven in de kracht van oplossing op maat en passen onze aanpak aan de behoefte van onze klanten in tal van sectoren en helpen organisaties meer waarde te creëren door optimale expertise en ons wereldwijde netwerk in te zetten voor Digital en Engineering vraagstukken.

Digital

De digitalisering van de economie blijft versnellen, met de opkomst van nieuwe toepassingen voor digitale technologie die flexibele en schaalbare IT-infrastructuren vereisen. Yacht Solutions kan je helpen een stap verder te gaan, met het oog op het bouwen en implementeren van oplossingen op maat, het leveren van aangepaste digitale ervaringen en het harmoniseren van gegevensstromen. Wij beschikken over de nodige expertise en netwerk op het gebied van Salesforce Consultancy, Data & Analytics en Business Analysis. 

Engineering

Het industriële ecosysteem bevindt zich midden in een complete revolutie: met kortere cycli, waardeketens gericht op diensten en milieu-impact bovenaan de agenda. Om je te ondersteunen bij deze uitdagingen is Yacht Solutions gedurende de hele cyclus betrokken bij de ontwikkeling van producten en complexe systemen, en beschikt het over de nodige expertise op het gebied van sleuteltechnologieën binnen de Mechanical en Electrical competenties.
 

Meer weten over Yacht Solutions?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Ard Kistemaker

Directeur Yacht Solutions

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan