Artikel

Nicky Assmann: het HRM traineeship is een gaaf concept!

Author Image

Nicky Assmann

Yacht HRM-trainee

13 mei 2019

Header image

Zoekende naar wat nu wel of niet bij jou past? Welke industrie, welk bedrijf of welke werkcultuur? Maar toch wel écht de passie bezitten om te beginnen binnen een vakspecialistisch gebied? Dat had ik dus ook.. Lees hier het verhaal van Yacht HRM-trainee Nicky Assmann.

Ik ben Nicky, 25 jaar oud en per februari begonnen als HRM trainee bij Yacht. Na mijn master studie te hebben afgerond in organisatie management en verandering kwam ik in aanraking met het Yacht traineeship. Naar mijn mening een super gaaf concept doordat het de mogelijkheid biedt om verschillende werkervaringen op te doen binnen mooie bedrijven gepaard met trainingen waarmee ik mij ontwikkel tot futureproof young professional. Zoals je dus al kan inschatten was ik snel om. Een assessment, business course en 2 gesprekken later mocht ik gelukkig beginnen als trainee. 

Nicky over Yacht trainees

Yacht trainees is voor mij de perfecte plek om mezelf te ontwikkelen. Vanaf dag één heb ik mij verbonden gevoeld met de andere trainees en de consultants op kantoor. Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waarin iedereen elkaar helpt, niet op zijn mondje is gevallen, proactief is en houdt van een borrel op zijn tijd. Ik had het geluk dat de eerste opdracht die voorbij kwam een goede match was met mijn ambities; change manager bij de engineering afdeling van KLM. De opdrachten zijn ontzettend uiteenlopend en gevarieerd dus voor ieder is er een fit. Maar nu eerst nog even genieten van mijn tijd ‘on the beach’ bij Yacht trainees totdat mijn opdracht start. Een kans om zo veel mogelijk mensen hier te leren kennen, skills op te doen in netwerken en sales én mijn mede trainees te helpen met een leuke opdracht vinden!

Wil jij net als Nicky het verschil maken bij opdrachtgevers in het vakgebied HRM?

Check de ontwikkeltracks in HRM

Gerelateerde artikelen & blogs

Kom naar een van onze Business Courses Banner

Kom naar een van onze Business Courses

Ontdek de mogelijkheden van het Yacht traineeship tijdens de Business Course. En maak kennis met de trainees, onze talent consultants en de #schoolofwork.

Meld je nu aan