meetup

Yacht Trainees Alumni event

donderdag 19 oktober 2023

Author Image

Gehost door Maarten Slot

Commercieel Manager

Header image

Op donderdag 19 oktober organiseren we een exclusief evenement voor alumni van Yacht Trainees. Samen maken we een start met het mooiste alumninetwerk van Nederland: het Yacht Alumni Netwerk. Als Yacht alumnus vergroot je hier informeel je netwerk en doe je inspiratie op rondom persoonlijke en zakelijke groei. We maken er natuurlijk ook een leuke gelegenheid van om het glas te heffen met oud-trainees.

Programma

  • 15.30 - 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 - 16.15 uur: Aftrap 
  • 16.15 - 17.00 uur: Spreker Ernst Sprenger 'De Alpinist'
  • 17.00 - 19.00 uur: Borrel

Spreker - Ernst Sprenger

Als ski alpinist heeft Ernst Sprenger, adviseur Talent & Change bij Randstad, bekende toppen in Europa en minder bekende toppen in Azië beklommen. Zijn inzichten in motivatie, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en teamwork combineert hij met ervaringen uit de bergen als metafoor. Ernst helpt leiders, teams en organisaties op weg hoe je kunt werken naar een groter doel, de uitdagingen die je onderweg tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Als spreker doet hij dat interactief, bevlogen en met indrukwekkende beelden. Bij hem loop je de zaal uit vol inspiratie en daadkracht.

Een netwerk maken we samen, dus deel de uitnodiging vooral met je oud-collega’s die je op deze dag graag weer ziet!

Meld je nu aan

Tijd en locatie

Donderdag 19 okt, 2023 15:30  tot  19:00
Yacht Hoofdkantoor Diemermere 25, 1112 TC Diemen Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Maarten Slot

Commercieel Manager

Gerelateerde evenementen

Meld je nu aan voor het Yacht Trainees Alumni event

Yacht event

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière