round the table

Rondetafelsessie: Agile werken binnen Marketing & Communicatie

dinsdag 25 juni 2024

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager

Header image

Voor marketing & communicatieprofessionals is het essentieel om aan de slag te gaan om relevant te blijven. Op dinsdag 25 juni 2024 organiseren we een interactieve en inspirerende rondetafelsessie over agile werken binnen marketing & communicatie. Deze sessie biedt een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten, te netwerken en ideeën uit te wisselen met agile experts en marketing- en communicatie professionals binnen zowel profit als non-profit organisaties.

Effectief omgaan met de groeiende werklast in marketing en communicatie

De werkdruk neemt toe en het werk wordt steeds complexer. Tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker om geschikte collega’s te vinden die al dit werk aankunnen. Op veel marketing- en communicatieafdelingen rijst dan ook de vraag: hoe kunnen we omgaan met de enorme hoeveelheid werk die op ons afkomt? 

Na de whitepaper in 2022 - Futurizing Marcom: The Agile Marcom
Professional - en een live event in 2023 waarbij diverse agile experts hun ervaringen deelden, is het nu tijd voor verdieping. 

Tijdens de rondetafel deelt Mariëlle Roozemond (Agile Transformatie Coach) haar visie op agile werken binnen de marketing- en communicatiewereld. Daarnaast zal Noëlle van der Putten (Manager Communicatieadvies bij het RIVM) haar ervaring met het invoeren van agile werken met ons delen. Wat zijn de learnings van de afdeling Communicatie na 2,5 jaar agile werken? En welke waarde voegt deze nieuwe werkwijze toe?

Programma

  • 14:30 - 14:45 uur: ontvangst
  • 14:45 - 15:30 uur: Mariëlle Roozemond (Bestuurslid Agile Consortium en Agile Expert) en Noëlle van der Putten (Manager Communicatieadvies bij het RIVM)
  • 15:30 - 17:00 uur: discussie
  • 17:00 - 18:00 uur: netwerkborrel

Tijd en locatie

Dinsdag 25 jun, 2024 14:30  tot  18:00
Yacht Utrecht Reactorweg 47, 3542 AD Utrecht Bekijk in Google Maps

Sprekers

Mariëlle Roozemond

Bestuurslid Agile Consortium en Agile Expert

Noëlle van der Putten

Manager Communicatieadvies RIVM

Word de beste agile MarCom expert Banner

Word de beste agile MarCom expert

Maakt een agile werkwijze jouw werk in marketing en communicatie effectiever, uitdagender en leuker? Download de paper en laat je inspireren door 5 experts die trends, tips en praktijkcases over agile werken met je delen.

Download de paper

Meld je nu aan voor de Rondetafelsessie: Agile werken binnen Marketing & Communicatie

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement