meetup

Online event: Nederland in 2050

donderdag 23 maart 2023

Author Image

Gehost door Annemiek Lukas

Consultant Fysiek Domein

Header image

Het aantal inwoners stijgt, terwijl de oppervlakte van ons land gelijk blijft. Het gevolg: de ruimte in Nederland is schaars. Het fysieke domein komt hierdoor onder grote druk te staan. Hoe zorgen we dat elke inwoner in de toekomst voldoende ruimte heeft om te wonen, werken en recreëren? Ofwel: hoe richten we Nederland toekomstbestendig in? Tijdens het event ‘Nederland in 2050’ op 23 maart 2023 nemen experts je mee in hun visie op Nederland in 2050.

De toekomst van Nederland

Hoe realiseren we voldoende woningen voor het toenemend aantal alleenstaande ouderen? Hoe voorkomen we dat steden met stijgende bewonersaantallen uit hun voegen barsten? En hoe gaan we om met andere urgente opgaven, zoals de energietransitie, klimaatadaptatie en de transitie van het landelijk gebied?

Het fysieke domein in Nederland staat in de toekomst grote uitdagingen te wachten. Tijdens het event ‘Nederland in 2050’ op 23 maart 2023 nemen experts je mee in hun visie op Nederland in 2050. Ze delen hun inzichten, onderzoeksresultaten en filosofie. Na afloop bespreken ze in een College-Tour-opstelling vragen die jij online kunt insturen. Aan het eind van dit event heb je een brede kijk op de toekomst van Nederland en de bijdrage die jij hieraan kunt leveren.

Tijd en locatie

Donderdag 23 mrt, 2023 15:00  tot  16:30
Online event Live opgenomen vanuit Yacht Amsterdam Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Annemiek Lukas

Consultant Fysiek Domein

Meld je nu aan voor het online event: Nederland in 2050

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement