round the table

Kennissessie: Grip op Inhuur binnen Total Talent Management

dinsdag 14 mei 2024

Author Image

Gehost door

Roderik Visser

Header image

Om tot een integrale aanpak van ‘Total Talent Management‘ te komen, is ‘Grip op Inhuur’ essentieel. Daarom organiseert Yacht op dinsdagmiddag 14 mei een kennissessie waar onderstaande sprekers prijsgeven hoe zij hun reis naar grip op inhuur als onderdeel van Total Talent Management hebben aangepakt. Om voldoende ruimte voor dialoog te creëren, vinden alle presentaties plaats in de vorm van een ‘ronde tafel’. Je kunt deelnemen aan twee kennissessies. Om dit naar wens in te delen, vragen we je om je keuze door te geven voor drie sprekers.

Programma

 • Vanaf 12:00 uur inloop en lunch
 • 13:00 - 14:00 paneldiscussie: onder leiding van Marjolein ten Hoonte met alle sprekers en Jan van Helden (Operationeel Directeur Yacht)
 • 14:00 - 17:00 kennissessies: twee rondetafelgesprekken met de sprekers van jouw voorkeur
 • 17:00 - 18:00 afsluitende netwerkborrel: met een hapje en een drankje praten we samen na

Sprekers

Dagvoorzitter

Marjolein ten Hoonte - Marjolein ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en Sociale Impact bij Randstad Groep Nederland. Ze analyseert trends op de arbeidsmarkt en stimuleert werknemers, werkgevers, bestuurders en overheden om samen aan oplossingen te werken voor de arbeidsmarkt. Ze is actief in verschillende bestuursfuncties en een veelgevraagd spreker.

Sprekers

 1. Drechtsteden: Thaira Koppelaar > Teammanager Recruitment en Leren & Ontwikkelen | Strategisch adviseur Arbeidsmarkt 

  Servicegemeente Dordrecht voor de regio Drechtsteden (zeven Zuid-Hollandse gemeenten en drie gemeenschappelijke regelingen) maakt vanaf 2017 gebruik van een centraal inhuurproces. Ingegeven door de dynamiek op de arbeidsmarkt wordt samen met Yacht Inhouse Services gekeken naar optimalisatie van het totale recruitment. Thaira neemt je mee in haar visie hierop.
   
 2. Eneco: Lars Helmond > Manager Recruitment & Jessica van de Ridder > Senior Recruiter inhuur & corporate Recruitment

  Zij nemen je mee in de reis van de Inhuurdesk binnen Eneco. Van het opzetten van de interne Inhuurdesk in 2010 als aanbestedingsplichtige energieleverancier, naar een internationale, commerciële organisatie in de dynamiek van de energietransitie. Ze vertellen je hoe Eneco grip heeft gekregen op de externe populatie en hoe zij zich continu blijven ontwikkelen. In deze open sessie nemen ze je mee in de (strategische) keuzes die zij hebben gemaakt, de behaalde successen, maar ook zeker de valkuilen en leermomenten
   
 3. LeasePlan/ING: Micha Lekawael > Head of Talent Acquisition | Strategic Consultant

  Als Strategisch Consultant heeft Micha meerdere adviesopdrachten uitgevoerd op het gebied van MSP/Brokering/RPO, Recruitment en Talent Acquisition. Hij inspireert u vanuit zijn praktijkervaringen en neemt u mee in hoe hij met zijn stakeholders communiceert om de gewenste veranderingen op het gebied van total talent management te stimuleren. 
   
 4. Provincie Fryslân: Ellen Kools > HR Business Partner | Loopbaanadviseur | Coach | SPA & PPA professional

  Provincie Fryslân heeft sinds 2018 hard gewerkt aan meer grip op inhuur, door een ondersteunend proces in te richten vanuit een centraal Bureau Externe Inhuur.  Dit bureau was oorspronkelijk onderdeel van de interne talentenpool. In 2021 is besloten om alle inhuur - die toen nog liep via raamovereenkomsten en een DAS - in één perceel aan te besteden en te gunnen aan een intermediair. Ellen neemt je mee in haar reis om te komen tot een integrale aanpak van inhuur management.

Tijd en locatie

Dinsdag 14 mei, 2024 12:00  tot  18:00
Liemès, The Wall Proostwetering 11 3543 AB Utrecht Bekijk in Google Maps

Gerelateerde evenementen

Aanmelden

Meld je nu aan voor de kennissessie: grip op inhuur binnen total talent management

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces in deze schaarse arbeidsmarkt naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van 4 organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper