food for thought

Food for Thought Energietransitie

donderdag 19 januari 2023

Author Image

Gehost door Gerdienke Sparreboom

Principal Sales Consultant

Header image

De wereld van energie is volop in beweging. Leveringszekerheid en de betaalbaarheid van energie zijn de essentiële thema’s van nu. Daarnaast moet de energietransitie ervoor zorgen dat ons energiesysteem in 2050 vrijwel CO2 -neutraal is. Hoe gaan we dit doen? We vertellen je er alles over tijdens ons Food for Thought over energietransitie op donderdag 19 januari 2023.

Gasunie bereidt zich als netbeheerder voor op het energiesysteem van de toekomst. Nu wordt er voornamelijk gewerkt aan transport en opslag van aardgas. Maar dat verandert. Welke andere, duurzame energievormen komen daarbij? Wat kunnen we straks met bijvoorbeeld groen gas, warmtenetten en waterstof?

In deze Food for Thought neemt Martien Visser je mee in de wereld van de energietransitie. Vervolgens maakt Cathelijne van der Heijden de verbinding met het vakgebied communicatie. Tenslotte ga je aan de hand van cases zelf aan de slag met een paar van de communicatie-uitdagingen in de energietransitie.

Programma:

vanaf 14:30 uur: Ontvangst
15:00 – 17:30 uur:

 
Programma
Martien Visser over energietransitie
Cathelijne van der Heijden over de impact van communicatie in de energietransitie
vanaf 17:30 uur: Netwerkborrel

Over de sprekers:

Martien Visser

Martien is lector energietransitie Hanzehogeschool Groningen & Manager Corporate Strategy bij Gasunie. Ook is hij energie-influencer en heeft op Twitter inmiddels een groot bereik met zijn #grafiekvandedag. Hij neemt je volledig mee in de reis van de energietransitie. 

Cathelijne van der Heijden

Cathelijne  is strategisch communicatieadviseur bij Gasunie. Ze gaat je alles vertellen over hoe jij als ambitieuze communicatieprofessional vooruitgang brengt in een geslaagde en maatschappelijk geaccepteerde energietransitie.

Tijd en locatie

Donderdag 19 jan, 2023 14:30  tot  18:00
Gasunie | Groningen Concourslaan 17 9727 KC Groningen Bekijk in Google Maps

Gerelateerde evenementen