round the table

Changing the world of work together: competentiegericht werken en werven

maandag 11 december 2023

Author Image

Gehost door Ellen Bergh

Senior Commercieel Manager HRM

Header image

De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een andere benadering van talent. Daarom is het essentieel om te sparren over de toekomst van werk. En dat doen we op maandag 11 december tijdens onze ronde tafel sessie Changing the world of work together, competentiegericht werken en werven. Interesse gewekt? Meld je dan vandaag nog aan!

Programma 

  • 14.30 -15.00 uur: Ontvangst 
  • 15.00 -17.00 uur: Kennisuitwisseling met jouw peers
  • 17.00 -18:00 uur: Netwerk borrel

Competentiegericht werken en werven

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het essentieel om op een andere manier naar werk en talent te kijken. Veel organisaties hebben niet de mensen met de juiste vaardigheden in huis. De kijk op het personeelsbestand verandert volledig. In plaats van geschiktheid te voorspellen op basis van werkervaring en diploma’s draait het veel meer om de juiste competentie set. En die kan per klus verschillen. Welke rollen horen bij de projecten en de opdrachten die moeten worden vervuld? Steeds meer organisaties vinden skill-based werken belangrijker dan ervaring en diploma’s. Ook zijn er al voorbeelden van flexibele salariëring, afhankelijk van je taken en verantwoordelijkheden.

Meer weten over dit thema? Lees deze blog over competentiegericht werken en werven of beluister de podcast over skill-based hiring.

Tijd en locatie

Maandag 11 dec, 2023 15:00  tot  17:00
Yacht Hoofdkantoor Diemermere 25, 1112 TC Diemen Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Elsbeth Scholtens

Sales Consultant

Maak impact als futureproof HR-professional Banner

Maak impact als futureproof HR-professional

De markt en de organisaties waarin HR-professionals zich bewegen is volop in ontwikkeling. Download de paper Futurizing HR om up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen.

Download de paper