round the table

Changing the world of work together: competentiegericht werken en werven

maandag 06 november 2023

Author Image

Gehost door Ellen Bergh

Senior Commercieel Manager HRM

Header image

De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een andere benadering van talent. Daarom is het essentieel om te sparren over de toekomst van werk. En dat doen we op maandag 6 november er tijdens onze ronde tafel sessie Changing the world of work together, competentiegericht werken en werven. Interesse gewekt? Meld je dan vandaag nog aan!

Programma 

  • 14.30 -15.00 uur: Ontvangst 
  • 15.00 -17.00 uur: Kennisuitwisseling met jouw peers
  • 17.00 -18:00 uur: Netwerk borrel

Competentiegericht werken en werven

Werkervaring wordt nog te vaak gezien als belangrijkste voorspeller van iemands geschiktheid voor een functie. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het essentieel om op een andere manier naar werk te kijken. Daarnaast gaat skills-based werken ook steeds een belangrijkere rol spelen. Welke rollen horen bij de projecten en de opdrachten die moeten worden vervuld? De kijk op het personeelsbestand verandert volledig. In plaats van diploma’s draait het veel meer om de competentieset. En die kan per klus verschillen. Ook zijn er al voorbeelden van flexibele salariëring, afhankelijk van je taken en verantwoordelijkheden.

Herken jij deze trends? En vraag je je af hoe jij als HR professional in jouw organisatie op dit vlak het verschil kan maken? Kom dan op maandag 11 september naar onze ronde tafel sessie om jouw ervaringen over competentiegericht werken en werven te delen. Je kan dus zelf een case inbrengen die je graag wil bespreken met je peers. 

Alvast meer weten over dit thema? Lees deze blog over competentiegericht werken en werven of beluister de podcast over skill-based hiring.

Tijd en locatie

Maandag 06 nov, 2023 15:00  tot  17:00
Yacht Hoofdkantoor Diemermere 25, 1112 TC Diemen Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Elsbeth Scholtens

Sales Consultant

Gerelateerde evenementen

Maak impact als futureproof HR-professional Banner

Maak impact als futureproof HR-professional

De markt en de organisaties waarin HR-professionals zich bewegen is volop in ontwikkeling. Download de whitepaper Futurizing HR om up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen.

Download de whitepaper

Meld je nu aan voor "Changing the world of work together: competentiegericht werken en werven"

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement