meetup

Meet & Greet Yacht Engineering Zwolle

donderdag 11 april 2024

Author Image

Gehost door Ronan Horst

Talent Acquisition Specialist Yacht Engineering

Header image

Als Engineer heb je het werk voor het uitkiezen. En dus is het moment daar om zelf het heft in handen te nemen. Om op zoek te gaan naar jouw ultieme uitdaging. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Eén ding is zeker: als vooruitstrevende Engineer kun jij bij YACHT je hart ophalen. Hoe? Dat ontdek je tijdens een Meet & Greet op 11 april a.s. In een informele setting op krijg je op het Yacht kantoor in Zwolle een kijkje in de wereld van Yacht Engineering. Kom je ook?

Werk dat ertoe doet, elke dag weer!

De carrièrekansen in de Industrie liegen er niet om. Voor grote opdrachtgevers als bijvoorbeeld: Hyster Yale, Benchmark, Thales en Apollo Vredestein, innovatieve startups én MKB bedrijven in de regio, bemiddelen wij Engineers met diverse expertises. Hier doe je werk dat er écht toe doet. En dat niet alleen. Want werken via YACHT betekent toegang hebben tot een uitgebreid netwerk van Engineers. We organiseren technische challenges, inspirerende events en investeren continu in jouw ontwikkeling.

Programma

Een informele ontmoeting met YACHT professionals, onder het genot van een hapje en een drankje. 

18:00 uur  Ontvangst
18:05 uur  Welkomstwoord door Stephie Ziegerink, Commercieel Manager
18:15 uur  Lekker eten en drinken & kennismaken met de YACHT professionals
18:45 uur  Presentatie YACHT Engineering professional
19:15 uur  Presentatie YACHT Engineering Fysiek Domein professional
19:45 uur  Tijd om te netwerken
20:00 uur  Centrale afsluiting

Meld je vandaag nog aan!

Ben je een starter en op zoek naar je eerste baan? Of ben je als Engineer werkzaam in bijvoorbeeld de Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Technische Bedrijfskunde of Elektrotechniek en wil je inzicht in je carrière mogelijkheden, meld je dan vandaag nog aan.

Kom je ook?

Deelname aan de Meet & Greet is kosteloos. We verwachten veel belangstelling, dus meld je aan en wees verzekerd van een plekje. Je ontvangt van ons een bevestiging, daarom vragen wij je om ook je e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Wil je graag een introducé meenemen die ook geïnteresseerd is in een kennismaking met YACHT Engineering, geen probleem, je kan dit aangeven bij de aanmelding.

Tijd en locatie

Donderdag 11 apr, 2024 18:00  tot  20:00
Yacht kantoor Zwolle Zwartewaterallee 54, 8031 DX Zwolle Bekijk in Google Maps

Persoonlijk contact opnemen?

Ontmoet onze collega's van Yacht Zwolle

contactperson Image

Nanda Wiegers

Senior recruitment consultant Supply Chain Management & Procurement

Meet & Greet Yacht Engineering Zwolle

Yacht event

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan