Header Yacht app

Gebruik maken van het Yacht netwerk?

Wil jij weten wie er allemaal in het netwerk van Yacht zitten? Heb je behoefte om op specifiek onderwerp te sparren? Of benieuwd naar Yacht collega’s bij dezelfde opdrachtgever? Download dan nu de app via iOS of Android!

Ben je een Yacht professional? Vul je profiel in om professionals te vinden en om gevonden te worden. Leg contact via de app, bel of mail en ontwikkel je met het professionele netwerk van Yacht.

De Yacht app is je eigen administratie die je altijd bij je hebt. Je hebt volledig inzicht in je geldzaken, je regelt gezondheidszaken en krijgt hulp en feedback wanneer je dit nodig hebt. Welkom in het netwerk van Yacht.
 

JE NETWERK OP ZAK

Met de vernieuwde app wordt werken via Yacht niet alleen makkelijker maar ook persoonlijker. Met de YACHT app beheer je jouw administratie en leg je eenvoudig contact met het netwerk van YACHT. Landelijk en binnen jouw opdrachtgever. 

De belangrijkste voordelen van de Yacht app zijn: 

  • Direct inzicht en toegang tot het Netwerk van Yacht
  • Verstuur je uren
  • Betalingen en loonstroken controleren
  • Hulp en feedback
Yacht app


HET NETWERK VAN YACHT

Wil je inzicht en toegang tot het netwerk van Yacht professionals? Meld je in de Yacht app aan voor het Netwerk, krijg inzicht in het Yacht netwerk en leg direct contact met professionals via de app, bellen of mail. Activeer eerst je profiel, zoek je opdrachtgever op in het netwerk en leg contact met professionals die bij een opdrachtgever werken (of daar gewerkt hebben*). Hoe groot is jouw netwerk?

* Je kunt contact leggen met professionals die bij een opdrachtgever hebben gewerkt. Zij moeten hier wel een geactiveerd Netwerk-profiel voor hebben in de Yacht app. 

Yacht app


VERSTUUR JE UREN

Met de Yacht app verstuur en controleer je gemakkelijk je uren. Kijk terug welke uren je hebt ingediend en zie in het overzicht je vakantiesaldo groeien. Zo heb je met de app één overzicht voor alle uren. 

Je ingediende uren worden automatisch gesynchroniseerd met de Mijn Yacht omgeving uit de website. 

Yacht app


BETALINGEN EN LOONSTROKEN CONTROLEREN

Met deze functie in de app weet je altijd hoeveel geld je van Yacht gaat ontvangen. Op de dag van betaling ontvang je via de app een berichtje dat er een betaling is gedaan en kun je in de app zien hoeveel je betaald krijgt. De dag na betaling komt je loonstrook beschikbaar en kun je deze downloaden om te checken hoe je betaling is opgebouwd.

Yacht app


HULP EN FEEDBACK

Heb je een vraag over je geldzaken of over je uren? Misschien heb je een suggestie voor de app? Voor de meest gestelde vragen kijk je in de hulp en feedback-functionaliteit. De inhoud van deze chat wordt constant bijgewerkt en verbeterd. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, dan heb je hier de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

Je kunt de Yacht app gratis downloaden als je Yacht professional bent. Daarnaast heb je een smartphone of tablet nodig met iOS vanaf versie 9.0 of Android vanaf 4.1.