Vaste baan: een vast contract bij de top van het bedrijfsleven Cover

Vaste baan: een vast contract bij de top van het bedrijfsleven

Op zoek naar een vaste baan? Yacht heeft een ruim aanbod aan vacatures met een vast dienstverband. Met ons persoonlijk carrière-advies en begeleiding tijdens je sollicitatieproces vinden we voor jou een vast contract bij één van onze opdrachtgevers. Check alle vaste banen of neem contact met ons op.

Interessante vaste banen voor jou

De voordelen van een vaste baan via Yacht

  • Een vaste baan bij toonaangevende opdrachtgevers

  • Carrière-advies & begeleiding tijdens sollicitatieproces

  • Persoonlijke begeleiding van a tot z

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Meer zekerheid

Check alle vaste banen

Exclusieve vaste banen in jouw vakgebied 

Naast interim-opdrachten hebben we ook vaste banen. Een vaste baan betekent dat je direct of op termijn een contract krijgt bij jouw nieuwe opdrachtgever. Zo hebben we vaste banen in Engineering, Finance,  HR, IT, Legal, Marketing en communicatie, Overheid en Supply Chain Management & Procurement bij toonaangevende werkgevers uit de top van het bedrijfsleven en de publieke sector. Met dit exclusieve netwerk en onze persoonlijke begeleiding vinden we de vaste baan die past bij jouw ambities. Interesse gwekt? 

Check alle vaste banen

Solliciteren op een vaste baan

Wanneer je solliciteert op een vaste baan, gaan we samen de next steps in jouw carrière zetten. Onze consultants kijken breder dan jouw sollicitatie of cv. In een persoonlijk gesprek sparren we over jouw kwaliteiten, drive en skills. 

Daarnaast bereiden we je voor op jouw sollicitatiegesprek. Hierdoor weet jij direct of jouw skills en ervaring goed genoeg zijn voor de baan. hoe jij je sterke punten het best uitlicht en wat je tijdens het gesprek allemaal kan verwachten.  Zo zorgen we dat jij excelleert en een goede indruk achterlaat.

Ons sollicitatieproces voor een vaste baan

1  van 7

Korte kennismaking

Na het ontvangen van je gegevens of sollicitatie, nemen we contact met je op. We plannen een korte telefonisch of online kennismakingsgesprek in om jou en je ambities beter te leren kennen.

2  van 7

Persoonlijke gesprek met consultant

In dit gesprek ga je met je consultant dieper in op jouw wensen, skills en ambities. Eventueel leggen we de eerste vaste banen aan je voor.

3  van 7

Introductie bij onze opdrachtgevers

We stellen je voor bij de baan waarop je hebt gesolliciteerd of één van onze opdrachtgevers als we denken dat ze bij je passen. Natuurlijk doen we dit in overleg met je.

4  van 7

Voorbereiding sollicitatiegesprek

Is onze opdrachtgever geïnteresseerd? Dan bereiden we samen het sollicitatiegesprek voor. Zo ga jij het gesprek tot een succes brengen.

5  van 7

Jouw sollicitatiegesprek

Na het sollicitatiegesprek bespreekt je consultant met de werkgever jouw sollicitatie. Eventuele feedback hoor je dan van je consultant.

6  van 7

Assessment (eventueel)

Onze consultant neemt eventueel een assessment bij je af. Na jouw toestemming is deze ter inzage voor de opdrachtgever.

7  van 7

Vaste baan & drieluikgesprek

Gefeliciteerd met je vaste baan! Een maand na je start, bespreek je samen met jouw Yacht-consultant en werkgever jullie verwachtingen. Ook na zes en negen maanden doe je dit. Ook bieden we je persoonlijke begeleiding van a tot z.

Veelgestelde vragen over het vinden van een vaste baan

Wat is een vaste baan?

Met een vaste baan heb je meer zekerheid dan bij interim-opdrachten. Je krijgt direct (of op termijn) een contract bij jouw werkgever. Yacht helpt je met het vinden van een mooie vaste baan.

In welke vakgebieden bieden we vaste banen aan?

Wat is onze werving- en selectieprocedure?

Na het achterlaten van je gegevens of je sollicitatie op een vacature, neemt een consulant contact met je op. In een kort telefonische gesprek of online meeting bespreek je jouw wensen en ambities. Klikt het? Dan gaan we op kantoor in gesprek om dieper in te gaan op jouw drive en skills. 

Zodra wij jouw koers scherp hebben, leggen we je voor aan de opdrachtgever of zoeken we een passende vaste baan die bij jouw ambities past. We begeleiden je tijdens het hele sollicitatieproces: van de voorbereiding op het gesprek tot een eventuele assessment. 

Zelf zie je alleen welke vacatures er op de website staan van bedrijven die je kent, maar een vaste baan vinden via recruitment is fijner.. de recruiters van Yacht weten welke vaste banen er in de markt beschikbaar zijn of komen. Ze helpen je om binnen te komen bij organisatie. Eenmaal binnen moet je het natuurlijk wel zelf doen.

Lees zijn blog
contactperson Image
Richard Koen Senior Manager Business Finance Global Production

Meer weten over een vaste baan via Yacht?

Neem dan contact met mij op! Of laat hieronder je gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen nemen om de mogelijkheden te bespreken.

contactperson Image

Gerard Thuyns

Werving & selectie Engineering, Supply Chain Management & Procurement, Marketing & Communicatie en Executive Search

Neem contact met ons op

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière