Vast dienstverband: vind jouw vaste baan bij de top van het bedrijfsleven Cover

Vast dienstverband: vind jouw vaste baan bij de top van het bedrijfsleven

Vind de vaste baan die aansluit bij jouw ambities. Yacht heeft een uniek netwerk van opdrachtgevers uit de top van het bedrijfsleven en de publieke sector. Met persoonlijk carrière-advies en begeleiding tijdens je sollicitatieproces zorgen wij dat jij de vaste baan vindt die perfect aansluit bij jouw koers. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Check al onze vaste banen of neem contact met ons op.

Interessante vaste banen voor jou

Exclusieve vaste banen in jouw vakgebied 

We hebben een uitgebreid netwerk van toonaangevende werkgevers uit de top van het bedrijfsleven en de publieke sector. Door nauw contact met deze opdrachtgevers weten wij exact wat zij zoeken in een professional. Dit vergroot jouw baankansen. 

We kijken wat een functie vraagt en of jij dat kan leveren op basis van jouw drive en skillset. Vervolgens helpen wij jou binnen te komen bij de opdrachtgever. 

Ook bieden wij dankzij dit exclusieve netwerk vaste banen aan die nog niet openbaar zijn. Zo heb je via ons altijd toegang tot unieke vaste banen en functies die bij jouw ambities aansluiten. 

Jouw ambities staan centraal  

Onze consultants kijken breder dan jouw sollicitatie of cv. Zij kennen jouw vakgebied en weten wat onze opdrachtgevers zoeken. In een persoonlijk gesprek achterhalen we in welke kwaliteiten jij excelleert en wat jouw beweegredenen zijn. Zoek je bijvoorbeeld een rol waarin jij meer leiderschap kan tonen? Of een baan waarmee jij jezelf specialiseert tot vakexpert? Samen met de consultant uit jouw vakgebied spar je op hoog niveau over jouw carrière en de mogelijkheden die voor je liggen. 

Zodra jouw koers scherp is, zoeken we een passende rol die bij jouw ambities past. Dat kan bijvoorbeeld ook een baan zijn waar jij in eerste instantie zelf niet aan dacht, maar die perfect aansluit bij jouw drive en skillset. De persoonlijke aandacht die wij jou bieden, maakt ons zo succesvol als werving- en selectiebureau. 

Persoonlijke begeleiding naar jouw vaste baan 

Onze consultants weten wat onze opdrachtgevers zoeken in hun professionals. Die inzichten delen wij met jou. Hierdoor weet jij direct of jouw skills en ervaring goed genoeg zijn voor de baan en wat je tijdens een gesprek kan verwachten. 

Onze consultants trainen jou daarnaast voor je sollicitatie. Samen bespreek je hoe jij je sterke punten het best uitlicht tijdens een gesprek. Zo zorgen we dat jij excelleert en een indruk achterlaat die niet snel wordt vergeten. 

Met ervaring aan beide zijden van de tafel weet ik hoe lastig het is om het juiste functieprofiel op te stellen en cv’s te doorgronden. Welke steekwoorden zijn van belang en wat staat er tussen de regels? Selecteren op competenties is één, beoordelen of de kandidaat in de company cultuur past een ander. Dit is de belangrijkste kwaliteit van een goede recruiter. De consultant bij Yacht bezit deze kwaliteit en voert een open gesprek waar ook de belangen van de niet-betalende klant in acht worden genomen. Recruiting is een mooi, maar lastig vak!

Koos Endlich Growth leader

Ons werving en selectieproces

1  van 7

Korte kennismaking

Zodra wij je gegevens via het formulier of via een directe sollicitatie op een vacature ontvangen, neemt de Yacht-consultant uit jouw vakgebied contact met je op. We plannen een korte telefonisch gesprek of online meeting in om elkaar beter te leren kennen en kort door jouw ambities heen te lopen.

2  van 7

Persoonlijke gesprek met consultant

In een persoonlijk gesprek op ons kantoor ga jij met je consultant dieper in op jouw wensen, beweegredenen en ambities. Zij zijn getraind om jouw unieke competenties scherp te krijgen. Ook de skills die je niet direct uit een cv haalt. Eventueel leggen wij de eerste banen aan je voor.

3  van 7

Introductie in netwerk

Wij kennen onze opdrachtgevers en weten wat zij zoeken. Na ons gesprek introduceren wij je bij de baan waar jij op hebt gesolliciteerd of de opdrachtgevers die wij aan je voorgelegd hebben. Wij gaan voor jou proactief aan de slag. Ook opdrachtgevers die niet op zoek zijn, benaderen we als we denken dat jij voor hen een unieke toevoeging bent. Uiteraard overleggen wij elke introductie met jou.

4  van 7

Voorbereiding sollicitatiegesprek

Is onze opdrachtgever geïnteresseerd? Dan bereiden we samen met jou het sollicitatiegesprek voor. Onze deskundige consultants hebben jarenlange ervaring met voeren van deze gesprekken en weten exact hoe jij hierin kunt excelleren. Samen train je hoe jij jouw skills en expertise overtuigend overbrengt.

5  van 7

Jouw sollicitatiegesprek

In het gesprek met de opdrachtgever breng jij jouw training in de praktijk. Na het sollicitatiegesprek neemt je persoonlijk consultant contact op met de werkgever om jouw sollicitatie te bespreken. Eventuele feedback krijg je hierna terug van je consultant.

6  van 7

Assessment (eventueel)

Sommige opdrachtgevers vragen om een assessment van hun kandidaten. Onze consultants zijn getraind om deze assessment bij jou af te nemen. Na jouw toestemming is deze assessment ter inzage voor de opdrachtgever.

7  van 7

Vaste baan en drieluikgesprek

Gefeliciteerd, je bent aangenomen voor de baan! Een maand na je start, heb jij samen met jouw Yacht-consultant en werkgever een check-up om elkaars verwachtingen te bespreken. Ook na zes en negen maanden voer je samen dit drieluikgesprek. Mocht jouw vaste baan namelijk niet naar wens zijn, dan kijkt jouw consultant direct of er andere werkgever is waar wij jouw profiel onder aandacht kunnen brengen. Zo bieden we persoonlijke begeleiding van a tot z.

Veelgestelde vragen over het vinden van een vaste baan

Wat is recruitment?

Recruitment is het proces van het zoeken, benaderen en selecteren van kandidaten, zowel voor vaste banen, interim-opdrachten of zzp-opdrachten. Een recruiter brengt de juiste professional in verbinding met de juiste opdrachtgever. 

In welke vakgebieden bieden we vaste banen aan?

Wat is onze werving- en selectieprocedure?

Na het achterlaten van je gegevens of je sollicitatie op een vacature, neemt een consulant contact met je op. In een kort telefonische gesprek of online meeting bespreek je jouw wensen en ambities. Klikt het? Dan gaan we op kantoor in gesprek om dieper in te gaan op jouw drive en skills. 

Zodra wij jouw koers scherp hebben, leggen we je voor aan de opdrachtgever of zoeken we een passende vaste baan die bij jouw ambities past. We begeleiden je tijdens het hele sollicitatieproces: van de voorbereiding op het gesprek tot een eventuele assessment. 

Ben jij klaar voor jouw volgende vaste baan? Of heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op

contactperson Image

Gerard Thuyns

Werving & selectie Engineering, SCM&P, HRM & MarCom

contactperson Image

Geertje Peterse

Werving & selectie Finance, IT, Legal & Publieke sector

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Neem contact met ons op

Samen vinden we jouw volgende vaste baan waarin jij impact kunt maken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement