IT-personeel dat het verschil maakt Cover

IT-personeel dat het verschil maakt

De beste ICT-specialisten voor jouw IT-uitdagingen

Kostenbesparing en nieuwe markten

De IT-sector laat op dit moment twee bewegingen zien: kostenbesparing en het aanboren van nieuwe markten. Kostenbesparing uit zich vooral door virtualisatie aan de hardware kant en door integratie en consolidatie aan de software kant. 

New business is ook een trend in IT-land. Bestaande organisaties betreden nieuwe markten, maar ook start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond. Kortom, het kostenefficiënter doen van de huidige zaken en dit combineren met nieuwe initiatieven kenmerkt de IT-sector.

What people think and feel in every phase of life

De Wearables en Socials zijn straks niet meer weg te denken. Deze innovaties verrijken de mens in zijn denken en doen. Deze wearables hebben een directe relatie met Big Data. Wat drijft mensen? Waar komt dit vandaan? Deze informatie vormt de basis voor vergaande productontwikkeling. 

Organisatiegrenzen vervagen

Een andere ontwikkeling is The Internet of Things, waarbij integratie van informatie plaatsvindt met als doel optimalisatie en verandering van de keten van processen. Vooral de retail industrie omarmt deze trend al volop. Ook Cloud-oplossingen bieden zeer interessante voordelen. PAAS en IAAS maken voor piekmomenten tijdelijk gebruik van andere infrastructuren. SAAS biedt applicaties uit de Cloud aan. Organisatiegrenzen vervagen vergaand.

De juiste keuzes maken

De markt verandert in een razend tempo. Voor welk bedrijfs/verdienmodel kies je? Hoe maak je de juiste keuzes binnen dit complexe landschap? Een landschap waarin producten waarop je in het verleden marge maakte, nu voor dumpprijzen op internet te koop te zijn? Je wil investeren om hierop in te spelen, maar dan wél in de juiste oplossingen. 

Het nieuwe spel

Hoe vind je hiervoor de juiste mensen? Mensen die dit nieuwe spel begrijpen en je helpen de juiste kansen te benutten? Yacht heeft en kent de beste professionals uit de markt. Professionals die als geen ander weten om te gaan met vergaande innovatie en verandering. Vakspecialisten die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen en deze graag toepassen bij jouw organisatie.

De beste professionals

Onze ervaren vakspecialisten zijn in staat businesswensen te vertalen naar concrete ICT-oplossingen. Zij treden op als programma- en projectmanager, brengen behoeften in kaart en regisseren processen en het beheer van de diverse ICT-werkgebieden. Onze professionals opereren onafhankelijk van leveranciers van systemen en methodieken. Zo kunnen zij zich altijd focussen op het realiseren van de beste oplossing voor een organisatie.

Van ICT-specialist tot compleet project

Voor ieder ICT-vraagstuk heeft Yacht professionals met de juiste ervaring in huis. Van consultancyvraagstukken tot het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe ICT-systemen, op operationeel en strategisch niveau. Ook hebben wij een gespecialiseerd ICT delivery centrum. Wil je werken met de beste professionals uit de markt? Wij ontmoeten je graag.

ICT-functies en projecten

 • Informatieanalist
 • Businessanalist
 • Architecten
 • Software ontwikkelaar
 • Tester en testmanager 
 • (Functioneel) Applicatiebeheerder
 • Technisch  en netwerkbeheerders
 • Service- en helpdeskmedewerkers
 • CIO/directie IT
 • Servicemanager
 • Programma- en projectmanager
 • Projectmanagementoffice

Yacht trainees: een frisse blik

Op zoek naar jong talent? Yacht trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen IT talent wordt klaargestoomd om in 3 jaar tijd strategische posities binnen uw organisatie te vervullen. Een Yacht trainee doet in 3 jaar tijd 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast volgt hij of zij een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Een Yacht trainee is een waardevolle aanwinst voor uw organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie Banner

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar een (interim) versterking voor jouw organisatie? Geef je vacature aan ons door en wij brengen je binnen 48 uur in contact met ambitieuze professionals voor vast en tijdelijk.

Geef je vacature aan ons door