Artikel

Podcast over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

04 november 2019

Header image

Samen met New Business Radio maakte Yacht 5 podcasts. We waren te gast in de programma’s van Let’s Talk Business en People Power, beide gericht op ondernemend Nederland. Nét even wat meer info over Yacht, op een andere manier gebracht. In deze podcast gaat het over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die op 1 januari 2020 van start is gegaan. Jan van Helden, Directeur Yacht Inhouse Services en Maxim van Damme, Directeur Yacht Trainees zijn beide bij het onderwerp betrokken.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): nieuwe regels met terugwerkende kracht 

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) gaat elke organisatie raken en betekent een forse uitdaging om de gewenste flexibiliteit goed te organiseren. Vast wordt minder vast en flexibel wordt minder flexibel. Daarbij is de kostprijs van flexibele arbeid omhoog gegaan. Ook zijn er nieuwe regels die in werking zullen treden met terugwerkende kracht. In deze podcast leggen Jan van Helden en Maxim van Damme uit welke regels dat zijn en wat in het algemeen het effect is van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in het professionals segment. Yacht heeft, naast een eigen vlootschouw, ook maatregelen getroffen om onze opdrachtgevers goed te kunnen adviseren en te ondersteunen met data, tools en expertise. Luister naar deze podcast over hoe je ook na 1 januari 2020 nog zorgeloos kunt inhuren. 

Beluister ook onze andere podcasts

Meer informatie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans? 

Meer weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans? En wil je meer uitleg over de veranderingen? Download nu de whitepaper Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Of vraag onze WAB Scan flyer aan. Zo weet jij direct of je al helemaal WAB-proof bent. 

Gerelateerde artikelen & blogs

Gerelateerde evenementen

Wet arbeidsmarkt in balans Banner

Wet arbeidsmarkt in balans

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wordt de prijs van arbeid vooral hoger. Wat gaat de WAB voor u betekenen? In onze whitepaper vertellen we u er graag over.

Download de whitepaper