Ben jij futureproof als financial?

Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program is speciaal gericht op ervaren Finance-professionals. Het ontwikkelen en aanbieden van dit programma verstevigt de ambitie van Yacht om dé aanbieder te zijn van futureproof financials. Wij investeren graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij aan de slag kan als Financial van de toekomst.

Lees meer over het programma

Ik miste het bedrijfsleven, maar ook het werken bij een organisatie die investeert in mij en mijn professionele groei. Dit vond ik wel bij Yacht. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen, dankzij het Future Finance Change Program (FFCP).

Lees haar hele verhaal
contactperson Image

Vera Wiafe

Assistent Finance Manager

Meer weten over het Future Finance Change Program?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Het financiële vakgebied ontwikkelt zich op alle fronten. Robots nemen menselijk werk over, organisaties worden data-driven en als financial krijg je steeds meer een adviserende en analyserende rol.

Lees alles over Futurizing Finance
contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

+31 6 52634581

Interessante artikelen & blogs

Whitepaper Futurizing Finance Banner

Whitepaper Futurizing Finance

Finance is én blijft in transformatie. Dit biedt jou als Finance-professional nieuwe kansen. Hoe zorg je er dan voor dat je als Financial futureproof blijft? Je leest er alles over in onze paper.

Download de whitepaper

Meld je aan voor het Future Finance Change Program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement