Uniek 1-jarige opleiding voor futureproof financials

Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program (FFCP) is een opleidingsprogramma speciaal voor ervaren Finance-professionals. In dit programma ontwikkel je belangrijke skills voor de toekomst, zoals finance leadership, authenticiteit, zelfkennis en een moreel kompas. Zo stap jij uit je comfortzone en realiseer je succes bij vooruitstrevende opdrachtgevers. Wil jij je carrière in Finance een boost geven?

Meld je nu aan

Over het Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program (FFCP) is een 1-jarig opleidingsprogramma speciaal voor financials op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met het FFCP leer je op alle niveaus communiceren en zet jij de next step in jouw carrière als futureproof financial. We dagen je uit om jouw ambities on te zetten in toegevoegde waarde voor jezelf en de opdrachtgever. 

Programnaonderdelen van het Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program start met een fase van inzicht. Deze inzichten worden vertaald in concrete stappen die je vervolgens in de praktijk gaat brengen. Het programma bestaat uit de onderstaande trainingen en bijeenkomsten: 

 1. Deep Dive
  Een intensieve 3-daagse waar jij de stip op de horizon zet. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je geeft jouw skills en netwerk een boost. 
 2. Me & Change
  Hoe ga jij om met verandering? En hoe breng je anderen in beweging in een dynamische omgeving? Na deze training weet je er alles over!
 3. Meet The Leader in Me
  Je maakt kennis met jouw energiegevers en belemmeringen. Zo weet je bewuster toekomstgerichte keuzes te maken. 
 4. Professional Communication
  Effectieve communicatie is het startpunt van iedere samenwerking. Het is essentieel dat je inzicht krijgt en hebt in jouw communicatiestijl en die van anderen om zo overtuigend impact te maken op jouw omgeving. We vertellen je er graag meer over.   
 5. Impact & Influence
  Invloed is veel impactvoller dan macht, en ook duurzamer. Met de training Impact & Influence leer je je invloed te vergroten, zonder dat het meer energie kost.
 6. Financial Leadership
  In deze sessie onderzoek je jouw persoonlijk leiderschap: waar sta je nu, wat heb jij te bieden en wat voor leider wil jij in de toekomst zijn?
 7. Ultimate Experience
  We gaan aan de slag met cases en acteurs om jouw skills van de toekomst naar een hoger niveau te tillen.
 8. Bring it on & challenge
  In de Bring it On sessie vieren we de stappen die gezet zijn en doen we daar nog een schepje bovenop. Are you ready to bring it on?

Nieuwsgierig? Zet vandaag nog de next step in je carrière en meld je nu via onderstaande formulier aan voor het Future Finance Change Program.

Meld je nu aan

Meer weten over het Future Finance Change Program?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Ik miste het bedrijfsleven, maar ook het werken bij een organisatie die investeert in mij en mijn professionele groei. Dit vond ik wel bij Yacht. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen, dankzij het Future Finance Change Program (FFCP).

Lees haar hele verhaal
contactperson Image
Vera Wiafe Assistent Finance Manager

Meld je aan voor het Future Finance Change Program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Deze artikelen & blogs over Futurizing Finance moet je zeker even lezen