Hoe we werken

Haal het beste uit jezelf

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. 

Nieuwe standaarden

We leven in een tijd van snelle veranderingen. Een tijd waarin nieuwe standaarden ontstaan. Nieuwe dynamische structuren, omgangsvormen én een nieuwe moraal. Professionals organiseren zich in ‘tribes’. Met technologie als katalysator, vormen zij de motor achter vernieuwing. 

Van betekenis zijn

In deze nieuwe -vaak virtuele- wereld heb je als professional behoefte aan nieuwe vormen van contact en samenwerken. Aan positiviteit en groei, een gedeelde cultuur. Aan authenticiteit. Je wilt van betekenis zijn, in een steeds vluchtiger wordende samenleving. Er is behoefte aan een partij die in dit krachtenveld samen met jou de juíste verbindingen legt. En die partij is Yacht. 

Yacht is georganiseerd als een ‘tribe’

Een tribe is een netwerk van gelijkgestemden, een groep met een visie, met informele leiders. Bij Yacht rust de verbinding op vakmanschap in acht verschillende vakgebieden. De beste professionals uit het vak zijn met elkaar verbonden. Via netwerken en expertisegroepen, maar we ontmoeten elkaar ook regelmatig op een van onze kantoren. Plekken waar jij je thuis kunt voelen. 

Yacht professionals zijn actief binnen de volgende vakgebieden:

 • IT
 • Finance
 • Egineering
 • Sociaal Domein
 • HRM
 • Legal
 • Marketing & Communications
 • Supply Chain Management & Procurement

Iedere ontmoeting is een bijzondere ontmoeting

De ontmoeting die we tussen jou en een van onze opdrachtgevers tot stand brengen, verandert jullie beiden in positieve zin. Er ontstaat volop energie en groei. Vanuit jouw vakmanschap snap jij wat er moet gebeuren om dat hardnekkige probleem van de organisatie op te lossen. En meer dan dat. Jij gaat snel tot actie over, zet je in om ook anderen te bewegen. Jij hebt er geen moeite mee om anderen óók te laten excelleren, sterker nog, dat streef je na. Als jij klaar bent met jouw opdracht is de organisatie blijvend in positieve zin veranderd. De opdrachtgever beveelt jou dan ook voor 100% aan. 

Het Yacht netwerk

Het Yacht netwerk geef je toegang tot een schat aan kennis. Samen sparren, best practices, rapporten, onderzoeken. De beste oplossing bereik je samen, daarvan zijn wij overtuigd. Onze opdrachtgevers plukken hier ook de vruchten van; via jou hebben zij toegang tot de meest hoogstaande kennis binnen een vakgebied.

Pas jij bij Yacht?

Pas jij bij Yacht? Ben jij de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Voor vast of voor de duur van een project? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures binnen jouw vakgebied en solliciteer direct. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

DE VOORDELEN VAN WERKEN VIA YACHT

 • Werken voor toonaangevende organisaties.
 • Veel mogelijkheden voor kennisdeling.
 • Samenwerken met de beste professionals.
 • Een open cultuur en een inspirerende werkomgeving.
 • Versterking van je netwerk

bekijk vacatures