Hoe we werken

Omdat iedereen een ander pad heeft en andere doelen nastreeft biedt Yacht voor elke professional het juiste maatwerk. We bieden jou als professional uitdagend werk waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Dit doen we op drie manieren:

Wij werken vanuit verschillende vakgebieden. Hierdoor kennen wij de markt, spreken wij de juiste taal en kunnen wij de beste matches maken. Daarnaast zien wij Sales en Recruitment als twee verschillende specialismen en werken wij volgens het splitmodel; Sales en Recruitment zijn gesplitst in twee rollen, die elkaar aanvullen en versterken.

Werk dat ertoe doet voor jou

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Onze opdrachtgevers plukken hier ook de vruchten van; via jou hebben ze toegang tot de meest hoogstaande kennis binnen een vakgebied. Je kunt op verschillende manieren via ons werken. Interim, als trainee of als zzp’er. Ook een vaste functie bij een van onze opdrachtgevers behoort tot de mogelijkheden. Naar opdrachtgevers >>

Persoonlijke ontwikkeling

We begeleiden jou om als professional en als persoon te groeien. Door coaching on the job en intervisies staan onze consultants je in de dagelijkse praktijk bij om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast organiseren we vakinhoudelijke bijeenkomsten, zoals kennissessies en masterclasses. Om je hard- en softskills te verbeteren heb je toegang tot diverse e-learning cursussen en aangevuld met trainingsbijeenkomsten geef jij je eigen ontwikkeling vorm. Lees de blogs van onze professionals om te ontdekken hoe het is om te werken voor Yacht.

Startende professionals bieden wij het innovatieve talentprogramma Yacht trainees dat hen in drie jaar klaarstoomt tot professional van de toekomst.

De kracht van ons netwerk

We geloven dat individuele groei altijd tot stand komt door gebruik te maken van het perspectief, de kennis en de ervaring van anderen. Kortom, door een netwerk van anderen in te zetten. Ons netwerk bestaat uit Recruitment Consultants en professionals uit jouw vakgebied.

  • Onze Recruitment Consultants, mensen met passie voor jouw vakgebied die precies weten wat er speelt en wat ertoe doet. Zij committeren zich eraan dat jij de juiste opdracht doet bij de juiste werkgever en bieden je voortdurend de juiste reflectie door coaching on the job.
  • Onze professionals, specialisten die hun kennis en ervaring met jou delen. Zij zijn beschikbaar als klankbord of als sparringpartner, zodat jij in je dagelijkse werk verder komt als professional. We verbinden je persoonlijk aan vakgenoten door middel van events, zoals The Challenge en Yacht Connect.

Maak kennis met onze professionals

Bekijk onze testimonials >>
 

vakgebieden

Yacht biedt de meest interessante vacatures in onderstaande vakgebieden. Wij bieden opdrachten op project-, interim- of zzp-basis en vaste banen (werving en selectie). Bekijk de mogelijkheden in jouw vakgebied: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Kom in contact met professionals in jouw vakgebied