Eric Kuik

IT-SPECIALISTEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

UITDAGENDE SECTOR

IT is misschien wel de meest dynamische, kennisintensieve sector van Nederland. IT is van groot belang voor de concurrentiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven. Big data en business intelligence geven inzicht om te kunnen versnellen. Data is steeds meer de olie van onze economie. De cloud, mobile, security en social: ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op.

UW IT-VRAAGSTUK IS ONS VERTREKPUNT

Het up-to-date houden van kennis is een uitdaging op zich. Momenteel is de vraag naar hoogopgeleid IT personeel groter dan het aanbod en dit neemt de komende vijf jaar sterk toe. Hoe vindt u de juiste professionals voor uw IT-uitdaging? Yacht brengt u in contact met de beste IT-professionals in deze dynamische markt. Voor een vaste functie, een interim-opdracht of een traineeship. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij uw opdracht.

Uw IT-vraagstuk is ons vertrekpunt. Daarbij passend zoeken wij de beste mensen. Onze professionals combineren actuele kennis met passie voor hun vak. Zij verbinden, helpen anderen excelleren en borgen expertise in uw organisatie. Zo zorgen zij ervoor dat uw organisatie blijvend verbetert.

Community van Software Developers

We werken voortdurend aan ons netwerk van Software Developers. Dit doen we met ons vooruitstrevende ontwikkelprogramma voor Junior, Medior en Senior Developers: Most Dev. Dit betekent dat wij samenwerken met developers van alle niveaus. Meer weten over onze werkwijze omtrent Developers? We vertellen u er graag meer over.

Plaats een vacature

Uitgelicht

Michiel Valk

Michiel Valk, Directeur YACHT IT

Directeur YACHT IT

06 22 66 30 81

‘Ik ben ervan overtuigd dat IT de toekomst heeft én bepaalt. De juiste IT-strategie is dan ook van grote invloed op uw concurrentieel voordeel. Yacht IT heeft de ambitie om u hierbij te helpen. Dit doen wij vanuit onze expertise. Het IT werkveld is namelijk zeer kennisintensief én nog steeds aan een grote opmars bezig. Innoveren is een noodzaak, maar ook legacy systemen vragen uw aandacht. Net als e-commerce, social media en robotisering. Wij helpen u graag. Met de nieuwste technieken, innovaties en de beste professionals voor uw organisatie.’