Werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) Cover

Werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)

Mensen helpen, goed luisteren, scherp denken en creatief en handelend optreden. Dat is in essentie wat je doet als je komt werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT). Jouw inzet geeft tienduizenden mensen perspectief. Jij kan problemen helpen voorkomen, maar je bent ook een denker en doener die altijd doorgaat om oplossingen te creëren. Samen met ruim 1700 enthousiaste en gedreven collega's voor en achter de schermen. De dossiers waarmee je gaat werken zijn geen abstract begrip; het zijn mensen die je zó maar drie keer per dag aan de lijn kan hebben.

Interessante vacatures bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)

Werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)

Het doel van de Herstel Toeslagen (UHT)

Werken bij UHT is afwisselend en interessant en dient een belangrijk maatschappelijk doel. Ondanks de werkdruk, is de sfeer prettig en collegiaal. Met zijn allen willen we de bezwaren van ouders zo goed mogelijk behandelen en op die manier bijdragen aan gerechtigheid voor ouders en het herstel van het vertrouwen.

contactperson Image
Wineke de Jong Bezwaarbehandelaar UHT

Werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)

Waarom jij graag wilt werken bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT)

Het woord 'herstel' staat bij ons centraal. De tijd terugdraaien kunnen we helaas niet, maar herstellen wat fout ging wel. Werken bij UHT is een unieke kans om zichtbaar resultaat te boeken; duizenden ouders zijn inmiddels geholpen.

Nú is het moment om mee te doen. Niet eerder werd er een overheidsorganisatie gelanceerd die bovendien zulk belangrijk werk doet en daarbij de burger maximaal centraal stelt. Hierbij is verandering de enige constante. De stip op de horizon staat vast, maar de weg ernaartoe wisselt. Dat zit hem in de complexiteit van de groeiende opdracht, veranderende wensen uit maatschappij of politiek en de lerende organisatie die we zijn. Dat biedt jou als professional met de nodige werk- en levenservaring juíst veel ruimte voor initiatief.

Wat heeft UHT te bieden als opdrachtgever?

Werken bij UHT is intens maar ook dankbaar. Het vraagt een bijzondere mix van talenten en vaardigheden, ruggengraat én flexibiliteit. Empathie én de kracht om zaken los te laten. Maar het voordeel is: als je ooit ergens 'het verschil' kon maken is het hier.

De uitvoering vraagt veel wendbaarheid. Het aantal mensen dat zich heeft aangemeld voor financieel herstel is veel hoger dan vooraf ingeschat. En er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Daarnaast is het aantal regelingen in korte tijd uitgebreid. Ouders, politiek en maatschappij oefenen voortdurend druk uit om het goed en snel te doen. Er wordt steeds gekeken naar wat er anders en beter kan voor gedupeerden. En sneller.

Waarom moet je via Yacht bij UHT aan de slag?

Werken bij Yacht betekent dat je nieuwsgierig bent naar nieuwe uitdagingen. Yacht begeleidt jou bij de stappen die jij graag wilt maken en biedt jou de ontwikkelmogelijkheden die bij jou passen. Bij Yacht ben je verzekerd van een ruim aanbod aan ontwikkelpaden en uitdagende opdrachten bij de UHT en andere opdrachtgevers om dat in de praktijk te brengen. Zo ben jij altijd op jouw volgende stap in jouw carrière voorbereid.

Welke functies zijn er beschikbaar bij Herstel Toeslagen (UHT)?

De functies die wij regelmatig beschikbaar hebben zijn;

 • Bezwaarjurist
 • Beroepsjurist
 • Beoordelaars
 • Screeningsjurist
 • Secretaris
 • Persoonlijk Zaak Behandelaar

Waar kom ik te werken als ik bij UHT aan de slag ga?

UHT werkt vanuit 14 locaties verspreid door heel Nederland, waar je komt te werken hangt af van je functie. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 2 dagen in de week op kantoor aanwezig bent. De overige dagen kun je hybride thuis werken.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden via Yacht bij Herstel Toeslagen?

 • Een marktconform maandsalaris afhankelijk van de functie en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • De mogelijkheid tot een bonus (elk kwartaal 4 tot 8% - gemiddeld 1 maandsalaris extra per jaar);
 • Pensioenregeling (pensioenopbouw vanaf dag 1);
 • Reiskostenvergoeding + thuiswerkvergoeding;
 • Je krijgt altijd je loon betaald, ook tussen eventuele opdrachten in;
 • Hybride werken;
 • €750 om je thuiswerkplek in te richten;
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen (ter waarde van 3.500 per jaar);
 • Vast HR aanspreekpunt (persoonlijke begeleiding minimaal 1x per maand)

Kun je thuiswerken bij UHT?

Bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) kennen we een hybride werkvorm, waarbij je zowel op kantoor als thuis kunt werken.

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie via Yacht bij UHT doen?

Je kunt altijd open solliciteren bij Yacht en samen met onze recruiter kijken naar de mogelijkheden. We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze recruitment specialist. De contactgevens staan verder op de pagina.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Annemarie Roscam Abbing-Toet

Recruitment Consultant

contactperson Image

Charlotte Both

Recruitment consultant

contactperson Image

Yvonne Radema

Consultant Legal

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen