Samenwerken met Yacht Inhouse Services (YIS) & Yacht Externen Management (YEM) Cover

Samenwerken met Yacht Inhouse Services (YIS) & Yacht Externen Management (YEM)

In de markt waar de vraag naar interim-professionals onverminderd hoog blijft, ben jij als partner een onmisbare schakel. Samen met onze partners voorzien we onze opdrachtgevers van de juiste professionals en zzp'ers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners als een waardevolle uitbreiding van ons netwerk. Hoe onze dienstverlening eruit ziet en op welke wijze je je bij ons kunt aanmelden, lees je op deze pagina.

Dit is waarom je als partner met ons wilt samenwerken

  • Groot netwerk van opdrachtgevers

  • Een persoonlijke benadering

  • Gericht inzicht in vacatures

  • Snel en eenvoudig kandidaten aanbieden

  • Uitwisselen van kennis en expertise

Neem contact met ons op

Ik koester mijn relatie met Yacht Inhouse Services (YIS). Ik zie YIS als een portal naar meerdere klanten. Voor mij heel fijn, want het bespaart mij tijd.

Esther Ollefers Business Unit Manager Sociaal Domein bij YER

Onze opdrachtgevers

Dat onze inhouse- en brokerdienstverlening aansluit bij de behoefte van organisaties is goed te zien aan ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers. We zijn trots op onze >55 opdrachtgevers die verspreid zijn over het hele land. Onze opdrachtgevers bestaan uit talrijke overheidsinstellingen en toonaangevende profit organisaties. Samen met onze partners helpen we onze opdrachtgevers hun ambities te behalen. Een greep uit onze opdrachtgevers: 

Overzicht met logo's van opdrachtgevers waarmee we samenwekren
Overzicht met logo's van opdrachtgevers waarmee we samen werken

Ons netwerk van partner-leveranciers

Onze partners zijn experts in hun vakgebieden en onderliggende expertises. Zo geven we leveranciers vanuit hun expertise een podium bij onze opdrachtgevers, zodat we onze opdrachtgevers maximaal kunnen ontzorgen. We staan voor onze partners en behartigen hun belangen maximaal bij de opdrachtgever om een optimaal resultaat voor alle partijen te bereiken.

Onze werkwijze

  1. Persoonlijk contact met onze specialist;
  2. Keuze maken voor opdrachtgever / vakgebied;
  3. Het maken van heldere samenwerkingsafspraken;
  4. Vacatures ontvangen;
  5. Matchen!

Neem contact met ons op

Professionals van Yacht Externen Management (YEM) voelen écht als collega’s. Ze zijn altijd bereikbaar en bereid om te helpen. En er is onderling vertrouwen.

Floris Croese Senior Manager Business Development
Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper

Meld je nu aan als partner

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement