Most Data community & Core Group Cover

Most Data community & Core Group

De ontwikkelingen op het gebied van data en artificial intelligence gaan razendsnel. De Most Data community is dé plek om je kennis up-to-date te houden en te kunnen experimenteren met nieuwe technologieën, modellen en werkwijzen. Middenin de Most Data community staat onze Core Group. Deze bestaat uit professionals en trainees die zich bezighouden met Data Engineering en Data Science.

Most Data community

Machine Learning, Natural Language Processing, Neural Networks, Deep Learning en ICT. Zomaar een aantal onderwerpen waar in onze Most Data community aan gewerkt wordt. En die kennis delen we graag met elkaar in onze workshops, blogs en tech talks. Ook onderwerpen als DevOps, Data Bias & Ethics, Privacy en Security hebben onze aandacht tijdens onze bijeenkomsten.

Core Group

De Core Group komt wekelijks bij elkaar op ons kantoor in Diemen. Samen zorgen zij voor een goede balans in thema’s en onderwerpen waar we in de community aan werken. Met hun kennis en ideeën stuwt de Core Group de community vooruit. Zo kunnen we van elkaar leren, discussiëren over nieuwe ideeën, nieuwe onderwerpen over big data onderzoeken en Proof of Concepts (POC) en Minimal Viable Products (MVP) implementeren. Wil je meer weten over de Core Group? 

Neem contact met ons op

Meer weten over de Most Data Community?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

contactperson Image

Joey Winter

Recruitment consultant IT / Community Manager Most Data

contactperson Image

Pieter Landsman

Recruitment Consultant IT

contactperson Image

Niels Dijkstra

Principal recruitment consultant (regio Noord)

contactperson Image

Julia Lunenberg

Community Manager - Trainees Amsterdam

contactperson Image

Monica d'Aumerie

Recruitment Consultant Yacht Trainees Finance

Interessante artikelen & blogs