Yacht Solutions Cover

Yacht Solutions

Zit je met een complex vraagstuk of project? Yacht Solutions is dé partner die jouw organisatie verder helpt. Met op maat gemaakte oplossingen zorgen we voor succesvolle projectuitvoering die voldoet aan jouw behoeften en doelstellingen. Benieuwd wat Yacht Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wat is Yacht Solutions?

Yacht Solutions is een dienstverlening van Yacht waarmee we complexe vraagstukken en projecten van onze opdrachtgevers uit handen nemen en afspraken maken over het op te leveren resultaat. We begrijpen het belang van duidelijkheid en transparantie en we leveren hoogwaardige diensten en oplossingen. Daarom staan expertise, objectief advies en een persoonlijke aanpak centraal in onze dienstverlening. 

De voordelen van Yacht Solutions

  • Oplossingen op maat op basis van objectief advies

  • Kostenbeheersing en risicobeheer

  • Duidelijke afspraken op basis van een Statement of Work

  • Groot netwerk van consultants

  • Arbeidsmarktexpert met 60 jaar ervaring in HR dienstverlening

Neem contact met ons op

Hoe werkt Yacht Solutions? 

Yacht Solutions gelooft in de kracht van oplossingen op maat. Daarom hanteren we een op maat aanpak die aansluit op jouw wensen en behoeften. Onze consultants werken nauw samen met jou en geven zowel gevraagd als ongevraagd advies. 

Onze aanpak in 5 stappen:

1. Behoefteanalyse

We starten met een grondige analyse van het project of vraagstuk om samen de scope en doelstellingen te bepalen.

2. SOW opstelling

De scope en doelstellingen leggen we vast in een Statement of Work (SOW). Dit document vormt de leidraad voor de samenwerking en uitvoering van de oplossing. Ook deliverables, tijdlijnen, verantwoordelijkheden en kwaliteitsnormen nemen we hierin op.

3. Review en goedkeuring

De SOW wordt voorgelegd aan alle belanghebbenden en herzien indien nodig.

4. Uitvoering

Na goedkeuring starten we met de uitvoering van de opdracht. Hierbij rapporteren we voortdurend over de voortgang en hanteren we tussentijdse oplevermomenten.

5. Evaluatie en aanpassing

Zowel tijdens als na afronding van het project evalueren we het werk. Doen er veranderingen voor in de scope of work? Of komen er nieuwe inzichten boven? Dan passen we de SOW daarop aan.

Voor wie is Yacht Solutions interessant?

Yacht Solutions is interessant voor organisaties die een vraagstuk of project uit willen besteden. Bijvoorbeeld wanneer het inhouse ontbreekt aan specifieke kennis of er sprake is van onvoldoende capaciteit. Afhankelijk van het vraagstuk nemen we ook de implementatie en uitvoering van de opdracht uit handen. We ondersteunen onze opdrachtgevers in Engineering en Change management. 

Engineering 

Het industriële ecosysteem bevindt zich midden in een complete revolutie: met kortere cycli, waardeketens gericht op diensten en milieu-impact bovenaan de agenda. Om je te ondersteunen bij deze uitdagingen is Yacht Solutions gedurende de hele cyclus betrokken bij de ontwikkeling van producten en complexe systemen en beschikt het over de nodige expertise rondom sleuteltechnologieën in mechanical engineering. Met onze hybride vorm van dienstverlening ondersteunen wij in het proces van conceptontwikkeling tot en met het revisiebeheer. 

Change management 

Technologische ontwikkelingen beïnvloeden onze manier van werken. Om je marktpositie te behouden of versterken, is het essentieel dat je als organisatie wendbaar blijft en je medewerkers de nieuwste technologieën optimaal benutten. Om impactvolle veranderingen te realiseren, ondersteunen wij je bij het ontwikkelen en uitvoeren van change management plannen. 

We begeleiden jouw duurzame transformaties met focus op de mens en slimme inzet van technologie. Dit doen we middels een brede en persoonlijke aanpak, ook wel de Human Centric Change method genoemd. Deze methode bestaat uit een quick scan, een process walk, interviews en data analyses. Hiermee komen we tot de kern van de uitdaging en identificeren we de root-causes van problemen. Het resultaat is een oplossingsgericht verandertraject met een duidelijk plan voor de korte en lange termijn.

Benieuwd hoe goed jouw organisatie voorbereid is op de toekomst? Doe de change scan en ontvang de highlights van de resultaten in een persoonlijk gesprek met onze consultants.

Doe de change scan

Personeel gezocht? De beste professionals voor jou Banner

Personeel gezocht? De beste professionals voor jou

Op zoek naar (interim) versterking voor je organisatie? Wij brengen je in contact met de beste professionals binnen 48 uur voor tijdelijke opdrachten en vaste banen.

Meld je vacature aan

Meer weten over Yacht Solutions?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

contactperson Image

Jan Putting

Business Development Manager

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Yacht Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Veelgestelde vragen over Yacht Solutions

Wat is Yacht Solutions?

Yacht Solutions is een dienstverlening van Yacht waarmee we complexe vraagstukken en projecten van onze opdrachtgevers uit handen nemen en afspraken maken over het op te leveren resultaat. We begrijpen het belang van duidelijkheid en transparantie en we leveren hoogwaardige diensten en oplossingen. Daarom staan expertise, objectief advies en een persoonlijke aanpak centraal in onze dienstverlening. 

Voor wie is Yacht Solutions interessant?

Yacht Solutions is interessant voor organisaties die een vraagstuk of project uit willen besteden. Bijvoorbeeld wanneer het inhouse ontbreekt aan specifieke kennis of er sprake is van onvoldoende capaciteit. Afhankelijk van het vraagstuk nemen we ook de implementatie en uitvoering van de opdracht uit handen.