Supply Chain Management & Procurement traineeships voor logistiek talent Cover

Supply Chain Management & Procurement traineeships voor logistiek talent

Ontwikkel jezelf van starter tot logistiek specialist tijdens ons traineeship Supply Chain Management en Procurement. In 3 jaar tijd vervul je verschillende, uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en focussen we constant op jouw persoonlijke ontwikkeling. Stoom jezelf klaar voor een succesvolle carrière als Supply Chain of Procurement professional met de focus op planning, procesverbetering of inkoop. Ons Supply Chain Management traineeship heeft vacatures in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Start als trainee en ga aan de slag bij vooraanstaande opdrachtgevers in deze steden. Binnen het traineeship kies je voor opdrachten in planning, procesverbetering of inkoop.

Interessante SCM&P-traineeships vacatires

Dit moet jij weten over het Supply Chain Management traineeship

Wat ga ik doen tijdens zo’n logistiek traineeship?

Tijdens het traineeship ga jij:

 • Aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers
  Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers die onderdeel zijn van een grote logistieke keten, zoals KLM, Unilever en Jumbo. Tijdens de opdrachten focus je op een uitdagend vraagstuk op het gebied van planning, procesverbetering of inkoop.
 • Hardskill-trainingen, webinars en workshops
  Ook buiten de opdracht ben je continu bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt aan je hard skills via speciale trainingen om je professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
 • Softskill-trainingen
  Samen met jouw mede-trainees volg je exclusieve softskill-trainingen. Zo ontwikkel je, naast hard skills, ook jouw human skills om een futureproof professional te worden.
 • Coaching en begeleiding
  Als Supply Chain trainee ben je onderdeel van meerdere community’s. Je bevindt je in het team Supply Chain Management & Engineering, waarvan de manager tegelijkertijd jouw coach is. Daarnaast werk je samen met meerdere Yacht-consultants en jouw mede-trainees. Ook volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma, waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Hoe lang ben ik Supply Chain trainee?

Als Supply Chain trainee start je met een arbeidsovereenkomst van 2 jaar. Het totale traineeship programma is 3 jaar. Aan het einde van jouw tweede jaar sta je voor een keuze: een contract voor onbepaalde tijd of eenjarige overeenkomst.

Hoe word ik begeleid bij mijn Supply Chain Management traineeship?

Tijdens jouw persoonlijke ontwikkelprogramma volg je ieder kwartaal een training, een intervisie en meerdere coachingssessies. Naast die sessies kun je op elk moment jouw coach om hulp vragen. In de coachingsessies:

 • Reflecteren we op huidige of vorige opdracht;
 • Blikken we vooruit op je volgende opdracht;
 • Begeleiden we je in het voeren van sollicitatiegesprekken bij opdrachtgevers;
 • Zorgen we voor een goede start bij je nieuwe opdrachtgever.

Voor welke opdrachten kom ik na het traineeship in aanmerking?

Na het afronden van ons Supply Chain Management traineeship zijn jouw carrièremogelijkheden in de logistiek enorm! Je gaat aan de slag als:

 • Supply chain analyst;
 • Team lead;
 • Continuous improvement;
 • Supply chain manager;
 • Demand en S&OP planner;
 • Projectmanager supply chain.

Ook heb je na het traineeship een enorme skillset opgebouwd waarmee je in nog veel meer rollen terecht kunt. Na deze 3 jaar weet je namelijk precies wie je bent als mens en als professional én weet je welke rol goed bij jou past. 

Wat wordt er van mij verwacht als logistiek trainee?

Van onze supply chain management trainees verwachten wij een leergierige instelling. Wij zoeken ambitieuze professionals die het maximale uit hun carrière willen halen en kennis willen delen én halen uit onze community’s. Daarnaast vragen wij:

 • Een hbo- of wo-achtergrond in een logistieke of inkoop afstudeerrichting (bijvoorbeeld MSc. Supply Chain Management, HBO Logistics Management of Technische Bedrijfskunde);
 • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent op zoek naar je 1e of 2e stap in je carrière;
 • Je wilt deel uitmaken aan ons trainees netwerk en helpt ons actief bij het uitbreiden daarvan;
 • Je denkt in kansen, hebt een ondernemende mindset en kijkt ernaar uit om jezelf nog beter te leren kennen via ons ontwikkelingsprogramma;
 • Inzet, resultaatgerichtheid, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen.

En wij zeggen niet voor niks: ‘verandering brengen door jezelf te zijn’. Wij zoeken in onze teams mensen met uiteenlopende achtergronden. Wij geloven namelijk dat veel verschillende eigenschappen elkaar versterken.

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Aanmelden gaat heel snel via onderstaande button. Geen cv bij de hand? Dan regelen we dat later wel! Recruitment consultant Emmely Bouwhuis of Doreth Naafs neemt telefonisch contact met je op om te kijken wat er mogelijk is voor jou. Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Is Yacht trainees ook te volgen via socail media?

Ja zeker, je kunt ons volgen op Instagram en via LinkedIn. Zo blijf je altijd op de hoogte van Yacht trainees! 

Door vanuit Yacht trainees voor verschillende en uitdagende werkgevers te werken heb ik mezelf ontdekt en ontwikkeld. Iedere opdracht kon ik aangaan met nieuw enthousiasme en een frisse blik terwijl Yacht een vangnet biedt met vaste collega’s, coaches, trainingen en gezelligheid.

contactperson Image
Stefan La Rooij Data analist

Bij deze werkgevers ga je aan de slag tijdens je IT-traineeship

Heb je vragen over het Supply Chain Management traineeship?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Mats Smit

Recruitment Consultant Supply Chain Management & Engineering

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière