De 3 pijlers van het Yacht traineeship Cover

De 3 pijlers van het Yacht traineeship

Yacht is ervan overtuigd dat je dingen vooral leert door ze te doen. Daarom ga jij je kennis en skills direct toepassen en verder ontwikkelen in de praktijk. Je netwerk speelt daarbij een belangrijk rol. Binnen het Yacht traineeship ontwikkel jij je op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en netwerken.

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze partner Ken&Ben hebben wij het maatwerk programma de #schoolofwork ontwikkeld. In onze #schoolofwork staat de ontwikkeling van jouw soft skills centraal. 

  • Je eerste jaar start je met wat wij noemen een superstart. In twee dagen ontdek je wie je bent en waar je goed in bent. Verder in het jaar krijg je training in effectiviteit, communicatie, energie en co-creatie;
  • In het tweede jaar ga je met collega-trainees een weekend de hei op om je doelen voor dat jaar vast te stellen. Je krijgt training op het gebied van beïnvloeden en storytelling én volgt twee vakken naar eigen keuze;
  • Ook het derde jaar trap je af met een weekend samen weg. Daar leg je de basis voor het laatste jaar, waarin leiderschap, lef, impact en innovatie hoog op de agenda staan.

Als Yacht trainee krijg je twee persoonlijke coaches. Een Yacht coach die je on the job gaat begeleiden en jouw vaste aanspreekpunt is binnen het Yacht traineeship. Ook krijg je een gecertificeerde Ken&Ben coach. Deze helpt je om in de praktijk toe te passen wat je hebt geleerd op de training. En om focus aan te brengen in wat je zelf nog wilt leren of ontwikkelen.

Professionele ontwikkeling

Skills zijn belangrijk, maar om in je specialisme te groeien is ook vakinhoudelijke kennis essentieel. Tijdens je traineeship volg je daarom gemiddeld één of twee vakinhoudelijke trainingen per jaar. Enkele daarvan overschrijden de ontwikkeltracks en vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan scrum foundation of master, of aan een lean-training

Netwerk

It’s all about the network! Start je bij ons als Yacht trainee, dan ben je direct onderdeel van een groot en waardevol netwerk. Samen met andere trainees heb je toegang tot de kennis en ervaring van meer dan 3.500 professionals en zo’n 100 talentpartners. Wij leren je netwerken. Je persoonlijke (job)coach kan je koppelen aan professionals in jouw vakgebied, maar je neemt vooral zelf het initiatief om contacten te leggen en onderhouden. Laat ons netwerk ook voor jou werken!

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Lopke Ubbels

contactperson Image

Monica d'Aumerie