Ontwikkeltracks HRM Cover

Ontwikkeltracks HRM

Jij weet als geen ander dat het HRM-vakgebied enorm breed is. Daarom bieden wij een aantal tracks aan waarbinnen jij je kunt ontwikkelen in een richting die bij jou past. Groei in je rol als allround adviseur. Zet je kwaliteiten projectmatig in. Of focus op de uitdagingen binnen recruitment. Als Yacht trainee geef je jouw carrière een kickstart binnen de ontwikkeltracks HR Advice, HR Change en Recruitment.

Als HRM-trainee bij Yacht kom je over de vloer bij aansprekende bedrijven. Je doet werkervaring op in uitdagende functies binnen jouw vakgebied. Misschien als changemanager bij een grote luchtvaartmaatschappij. Of als specialist in global talent bij een toonaangevende uitzendorganisatie. Kansen genoeg om jezelf als professional uit te dagen. 

bekijk alle vacatures & solliciteer direct

HR Advice

Ook in deze ontwikkeltrack word je opgeleid tot futureproof HR-professional. Denk bijvoorbeeld aan een functie als HR-businesspartner. Je groeit toe naar een allround adviesfunctie waarin je jouw business verder op weg helpt naar een optimaal HR-beleid. Wil je de diepte in? Dan kan dat ook. Je ontwikkelt dan een specialisme, bijvoorbeeld op het gebied van beloningsbeleid, 

HR Change

Organisaties zijn voortdurend in beweging. En medewerkers moeten daarin mee. Door reorganisaties, ontwikkelingen in de markt, of omdat er een cultuurverandering nodig is. Binnen deze track ontwikkel jij de kennis en skills om deze trajecten in goede banen te leiden. Uitdagende projecten komen op jouw pad. Bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw HR-IT-systeem bij een groot telecombedrijf. Of misschien ga jij er wel voor zorgen dat die internationale producent van geneesmiddelen de weg inslaat naar een gezond arbeidsvoorwaardenpakket.

Recruitment

De juiste persoon op de juiste plek. Klinkt best eenvoudig, toch? Maar waar vind je de steeds schaarser wordende talenten voor jouw organisatie? En hoe ga je met ze in gesprek? Al die hengels in dezelfde vijver. In deze track vergaar jij de kennis en ontwikkel je de skills om als recruiter voor jouw werkgever het neusje van de zalm binnen te halen. Vlieg je liever iets hoger over? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden. Misschien als corporate recruiter. Hoe bouw je bijvoorbeeld een sterk werkgeversmerk? Ook dat kan jouw uitdaging zijn binnen deze ontwikkeltrack. 

Met full focus op je eigen ontwikkeling werken aan gave opdrachten op een hoog niveau

Lees haar blog
contactperson Image

Kirsten Bleeker

Yacht HRM-trainee

Kom naar een van onze Business Courses Banner

Kom naar een van onze Business Courses

Ontdek de mogelijkheden van het Yacht traineeship tijdens de Business Course. En maak kennis met de trainees, onze talent consultants en de #schoolofwork.

Meld je nu aan

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Lisan Holm

Recruitment Consultant Yacht Trainees HRM