HRM-traineeships Cover

HRM-traineeships

HRM is enorm breed. Daarom bieden wij de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen verschillende rollen, bij diverse opdrachtgevers. Jouw ontwikkeling in een stroomversnelling. Als 's werelds grootste HR-dienstverlener kennen wij de HR markt als geen ander! En weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw carrière binnen het HR domein een kickstart te geven. Vaak betekent dat een start als recruiter. In deze rol leer je het HR vakgebied in de breedte kennen en ontwikkel je onder andere je communicatie-, beïnvloedings en stakeholder management skills. Gedurende het HRM-traineeship ontwikkel jij je verder in de richting van bijvoorbeeld recruitment, advies, project- of change management.

Kortom, als HRM-trainee bij Yacht kom je over de vloer bij aansprekende bedrijven. Je doet werkervaring op in uitdagende functies binnen jouw vakgebied. Afhankelijk van jouw ontwikkeling, interesses en de kansen die zich voor doen stippelen wij gezamenlijk een passend traject uit. Kansen genoeg om jezelf als professional uit te dagen.

bekijk alle vacatures & solliciteer direct

HR Advice

Ook in deze ontwikkeltrack word je opgeleid tot futureproof HR-professional. Denk bijvoorbeeld aan een functie als HR-businesspartner. Je groeit toe naar een allround adviesfunctie waarin je jouw business verder op weg helpt naar een optimaal HR-beleid. Wil je de diepte in? Dan kan dat ook. Je ontwikkelt dan een specialisme, bijvoorbeeld op het gebied van beloningsbeleid, 

HR Change

Organisaties zijn voortdurend in beweging. En medewerkers moeten daarin mee. Door reorganisaties, ontwikkelingen in de markt, of omdat er een cultuurverandering nodig is. Binnen deze track ontwikkel jij de kennis en skills om deze trajecten in goede banen te leiden. Uitdagende projecten komen op jouw pad. Bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw HR-IT-systeem bij een groot telecombedrijf. Of misschien ga jij er wel voor zorgen dat die internationale producent van geneesmiddelen de weg inslaat naar een gezond arbeidsvoorwaardenpakket.

Recruitment

De juiste persoon op de juiste plek. Klinkt best eenvoudig, toch? Maar waar vind je de steeds schaarser wordende talenten voor jouw organisatie? En hoe ga je met ze in gesprek? Al die hengels in dezelfde vijver. In deze track vergaar jij de kennis en ontwikkel je de skills om als recruiter voor jouw werkgever het neusje van de zalm binnen te halen. Vlieg je liever iets hoger over? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden. Misschien als corporate recruiter. Hoe bouw je bijvoorbeeld een sterk werkgeversmerk? Ook dat kan jouw uitdaging zijn binnen deze ontwikkeltrack. 

Met full focus op je eigen ontwikkeling werken aan gave opdrachten op een hoog niveau

Lees haar blog
contactperson Image

Kirsten Bleeker

Yacht HRM-trainee

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Lopke Ubbels

Recruitment Consultant Yacht Trainees HRM