Finance-traineeships Cover

Finance-traineeships

Finance draait om zoveel meer dan cijfers. Binnen het vakgebied wordt een beroep gedaan op je analytisch vermogen en adviesvaardigheid. Voor professionals als jij hebben we een aantal interessante tracks. Met een Engineering-traineeship bouw jij futureproof aan je carrière in Business Control, Financial Control, Business Analyst, of Proces-/projectmanagement.

Als Finance-trainee neem je een kijkje in de keuken bij topwerkgevers. In uitdagende functies doe je werkervaring op in jouw vakgebied. Bijvoorbeeld als assistent financial controller bij een internationaal advocatenkantoor op de Zuidas. Of misschien als junior businessanalist bij een leidend sportmerk. Je krijgt genoeg mogelijkheden om je als professional verder te ontwikkelen.

Bekijk alle vacatures & solliciteer direct

Business Control

Binnen deze track train jij je oog voor trends en ontwikkelingen in de markt. En je leert die te vertalen naar de juiste KPI’s. Als toekomstig business of financial controller draag jij verantwoordelijkheid voor bedrijfskundige financiële analyses, rapportages en advies. Ook verdiep jij je in het analyseren van financiële resultaten, het opstellen van budgetten, rapportages en P&L’s. Jouw forecasts en aanbevelingen vormen de basis voor een betere bedrijfsvoering en slimmere keuzes op het snijvlak van finance en commercie.

Analyst

In deze track groei jij in 3 jaar toe naar een rol als business analist. Je maakt financiële (data-)analyses met tools als Excel. Vertaalt die naar de juiste dashboards, zoals Power BI. Ook maak je projectplannen om de overstap naar deze dashboards werkelijk te maken. En je zorgt voor de implementatie ervan. Door jouw inspanningen begrijpen ook non-financials sneller de financiële informatie waarmee ze werken.

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Monica d'Aumerie