Management traineeships voor inspirerende leiders van de toekomst Cover

Management traineeships voor inspirerende leiders van de toekomst

Met onze management traineeships kan jij je ambities als young professional ook waar maken. Wie bij de top van het commerciële bedrijfsleven wil horen, start met een traineeship voor managementposities. Ontwikkel je hard én soft skills, leer een visie ontwikkelen en stroom in 3 jaar door van trainee naar een managementfunctie.

Welke management traineeships zijn er?

Wij hebben verschillende management traineeship-programma’s klaarstaan in de volgende vakgebieden: 

Interessante traineeship vacatures

HR-traineeships

Via ons heb je toegang tot de beste HR-traineeships. Tijdens dit traject doorloop je in 3 jaar tijd verschillende functies, waarin je in aanraking komt met leiderschap, advisering, projectmanagement en kan je uitgroeien tot de leider van de toekomst.

Lees meer over onze HR-traineeships 

Finance traineeship

Uitgroeien tot CFO doe je via onze Finance traineeship. De financials van de toekomst zijn adviseurs, raadgevers, storytellers en change managers. Blink uit in financial leadership met ons Finance management traineeship.

Ga naar onze Finance traineeships 

Supply Chain Management & Procurement traineeships

Liever jouw visie in de praktijk brengen in een logistiek MT? In de Supply Chain liggen grote vraagstukken die om jouw strategische en duurzame oplossingen vragen. Ontwikkel je skills op het gebied van planning, procesverbetering en inkoop en excelleer tijdens het Supply Chain Management traineeship.

Check ons Supply Chain Management traineeship

IT-traineeships

Binnen het IT management traineeship creëer je waarde door verandering te brengen binnen een snel veranderende digitale wereld. Niet alleen door handige en nieuwe tooling in te zetten, maar ook door processen en cultuur te veranderen. Je groeit uit tot dé changemaker van de toekomst.

Bekijk onze IT-traineeships

Engineering traineeship

Heb jij een passie voor de wereld van techniek? En houd je ervan om als spin in het web te functioneren? Dan kan een rol als Project Engineer, Project Leider of Process Improvement Engineer goed bij je passen. In ons Engineering traineeship ontwikkelen we samen jouw hard- en softskills om zo een verbindende rol te pakken in de wereld van techniek. 

Ga naar ons Engineering traineeship

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk dan al onze traineeships.

Wil je altijd op de hoogte blijven van Yacht trainees? Volg ons dan op Instagram en LinkedIn.

Yacht trainees helpt mij ontzettend bij mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik had mijn loopbaan daarom nergens anders willen starten. Je staat hier als trainee echt centraal, er wordt constant gedacht in mogelijkheden en je leert je talenten te benutten. Naar mijn idee dé manier om een kickstart aan je loopbaan te geven!

Marlynke Bakker Yacht trainee

Bij deze werkgevers ga je aan de slag tijdens je IT-traineeship

Heb je vragen over onze management traineeships?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Lopke Ubbels

Yacht Supply Chain Management & Procurement

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière