Aan de slag als trainee bij Yacht?

Een kickstart voor je carrière

Yacht Trainees is een innovatief talentprogramma dat je klaarstoomt tot professional van de toekomst: een zelfbewuste, communicatieve vakspecialist mét management skills. Binnen een traject van circa 3 jaar vervul jij verschillende posities bij verschillende opdrachtgevers binnen één van de Yacht vakgebieden (Finance, Banking & Insurance, Engineering, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement, HRM, Legal of IT).

Yacht Traineebattle

 

YACHT TRAINEES BIEDT JOU:

  • persoonlijke ontwikkeling
    door training, day to day coaching en intervisie in de #schoolofwork
  • professionele ontwikkeling
    door in de praktijk bij verschillende en aansprekende opdrachtgevers aan de slag te gaan en daarnaast diverse vakinhoudelijke trainingen en cursussen te volgen
  • een enorm netwerk
    met mede-trainees, professionals, vakgenoten en opdrachtgevers die jouw carrière een kickstart geeft.

#SCHOOLOFWORK

In het traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. De #schoolofwork is meer dan een serie trainingen. Het is een complete opleiding, ontwikkeld in samenwerking met de psychologen, coaches en trainers van Ken&Ben. Er wordt gewerkt in verschillende leervormen, zodat je steeds op verschillende manieren wordt uitgedaagd. Eén op één met je eigen talentcoach, in groepsverband tijdens trainingsdagen en intervisie, en on-the-job door uitdagende business assignments.

De #schoolofwork is opgebouwd rondom twaalf thema's, waar Young Professionals aan het begin van hun carrière mee te maken krijgen. Namelijk: Effectiviteit, Energie, Communicatie, Co-creatie, Daadkracht, Doelen, Beïinvloeden, Boeien, Leiderschap, Lef, Innovatie en Impact.

YACHT Trainees - Onze trainees maken organisaties beter?

Helaas komt het weleens voor: vliegtuigpassagiers die zonder hun bagage hun (vakantie)bestemming bereiken. Hoe komt dat? Waar gaat het mis? Met waardevolle data-inzichten levert Yacht IT-trainee Bart van Lidth de Jeude een belangrijke bijdrage aan een verbeterde bagagehandling op de bagageafdeling van KLM op Schiphol. Lees hier het inspirerende verhaal van Bart.

PROFESSIONAL VAN DE TOEKOMST

Bij Yacht Trainees leiden wij jou op tot professional van de toekomst. Daarvoor bieden wij net díe trainingen aan die jou op de arbeidsmarkt van 2025 onderscheiden van de andere professionals. Sta jij er wel eens bij stil welke vaardigheden écht futureproof zijn? Arbeidsmarktontwikkelingen als robotisering, hyperconnectiviteit en digitalisering leiden op dit moment tot een vierde industriële revolutie. Door continu in gesprek te zijn met heel veel verschillende bedrijven weten wij precies wat er speelt en kunnen wij jou daarop voorbereiden.

Yacht & Google Digitale Werkplaats

Als onderdeel van Yacht Trainees werken Google en Yacht binnen het vakgebied Marketing & Communications samen aan het Digitale Werkplaats programma. In deze samenwerking nemen wij je mee in de wereld van online marketing en besteden wij tevens aandacht aan jouw persoonlijke competenties. Daarnaast geven wij je inzicht in de baanmogelijkheden die wij je binnen Marketing & Communications kunnen bieden.

Big Data Track

IT is inmiddels de katalysator van elk vakgebied, en big data speelt daarin een cruciale rol. Data scientists van Xomnia, die veel ervaring hebben met verschillende big data projecten, delen hun kennis met de IT trainees van YACHT. Daardoor kunnen de IT trainees snel inzicht krijgen in de mogelijke toepassingen van big data en ervaring opdoen met verschillende technieken en tools, zoals een voorspelmodel maken met Python of R.

Cybersecurity Track

Internet zorgt ervoor dat mensen en organisaties tegenwoordig veelvuldig en snel informatie met elkaar kunnen delen. Hierdoor nemen ook de kwetsbaarheden en mogelijkheden tot misbruik toe. Organisaties krijgen steeds meer te maken met digitale spionage, fraude en datalekken. In ons Traineeship Cybersecurity leren onze IT Trainees alles over de juridische, technische en menselijke aspecten van gegevensbeveiliging. En hoe je deze aspecten kunt organiseren en managen om bedrijfscontinuïteit te garanderen.

EEN NETWERK DAT WERKT

Als professional van de toekomst maak jij het verschil door intensief en interdisciplinair samen te werken met andere specialisten. Daarom is het belangrijk dat je de juiste professionals om je heen verzamelt. Wij bouwen met z’n allen aan een netwerk dat je de rest van je leven hebt, zowel zakelijk als persoonlijk. Om dit te bereiken organiseren we talloze events. Denk hierbij aan trainee battles, waarbij je in een interdisciplinair team een businesscase van een van de opdrachtgevers oplost.

Of wat dacht je van een wintersportvakantie of maandelijkse borrels? Vele mogelijkheden om te zorgen dat je met mede-trainees en opdrachtgevers van je eigen, maar ook andere vakgebieden in aanraking komt. Wie weet zit daar wel een potentiële nieuwe opdracht in of ontmoet je zomaar een vriend/vriendin voor het leven!

Trainees wintersport

 

INTERESSE?

Ben jij een hoogopgeleid talent (HBO+) in de richting Finance, Banking & Insurance, Engineering, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement, HRM, Legal of IT met maximaal 2 jaar werkervaring? Ambieer je een leidinggevende en strategische positie bij een toonaangevend bedrijf in jouw vakgebied? Neem dan contact op met de consultant in jouw gewenste vakgebied.

Na een eerste kennismaking volgt een online assessment, daarna volgt een persoonlijk gesprek met één van de recruitment consultants over jouw ambities en wensen en over een mogelijke startdatum als Yacht Trainee binnen jouw vakgebied.

Yacht Recruitment Consultants