Yacht Trainees: ready for tomorrow

Onze trainees maken organisaties beter

Met waardevolle data-inzichten levert Yacht IT-trainee Bart van Lidth de Jeude een belangrijke bijdrage aan de bagagehandeling van KLM op Schiphol. "Door mijn analyse komen meer passagiers mét hun bagage aan op de eindbestemming. Mooi om zo het verschil te maken.” 
Lees hier het inspirerende verhaal van Bart

Geef jouw persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en netwerk een maximale boost

Weet jij hoe de wereld van werk eruitziet over vijf jaar? Over tien jaar? Of over twintig jaar? Anders dan nu, dat is één ding wat zeker is. Met het traineeship van Yacht ontwikkel jij jezelf tot een futureproof young professional. Een professional die niet alleen meedraait met een supersnel veranderende wereld, maar die bovendien zelf impact heeft op baanbrekende ontwikkelingen.
 

Iets voor jou?

Ben jij een hoogopgeleid (hbo of wo) talent in Engineering, IT, Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications of Supply Chain Management & Procurement? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan kom je in aanmerking voor het traineeship. 

Zo ziet het Yacht traineeship eruit

In drie jaar tijd ga je gemiddeld in drie verschillende omgevingen aan de slag, die passen bij jouw leerwensen en ontwikkeltrack. Je specialiseert je in je vakgebied en maakt in no time kennis met verschillende opdrachtgevers. Zo leer je om snel te schakelen en je makkelijk aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Een vaardigheid die onmisbaar is in de toekomst.

Het traineeship in een notendop:

  • Je carrière starten bij vooruitstrevende spelers
  • Jouw ontwikkeling centraal
  • Zekerheid van inkomen, contract en ontwikkeling
  • Performance-coaching, persoonlijke-coaching en coaching van senior professionals
  • In de lead van je loopbaan: leren denken als ondernemer
  • Opleidingsaanbod gericht op jouw vakgebied
  • Een betrokken en almaar groeiend netwerk van 3.500 professionals, onder wie ruim 300 medetrainees

 

Meld je aan

Heb je interesse in het traineeship? Start jouw sollicitatie online en meld je aan voor onze businesscourse: een uitgebreid programma van één dag waarin je alvast op een bijzondere manier kennismaakt met Yacht en het traineeship. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onderstaande Yacht recruiters. 

Aanmelden

Recruitment consultants Yacht trainees