Investeer in je ontwikkeling als Supply Chain Professional

De loopbaanpaden van Yacht SCM&P geven je een goed beeld van hoe jij je verder kunt ontwikkelen, bijvoorbeeld van planner tot supply chain manager. Maar we realiseren ons ook dat iedere professional en iedere carrière uniek zijn. Zie jij jouw volgende stap buiten de gebaande paden, dan verkennen we samen met jou de mogelijkheden.

Opleidingen in SCM&P

Wat je onderweg in ieder geval helpt, is de Yacht Academy. In dit opleidingsportaal vind je alle kennis die jij nodig hebt om je ambities waar te maken. Denk aan opleidingen en trainingen in SAP, S&OP, NEVI en contractmanagement. Als het gaat om opleidingen over nieuwe aanbestedingsmethodieken, zoals best value procurement, lopen wij voorop in de markt. Voor starters zijn er speciale traineeships in inkoop en supply chain.

Word een futureproof professional

Waarom we zoveel investeren in jouw ontwikkeling? We kijken graag naar de toekomst. We verbinden je niet alleen nu aan die fantastische opdracht, maar zorgen er ook voor dat jij klaar bent voor toekomstige uitdagingen. Of die nu liggen op het gebied van bigdata-analyse, multidisciplinair samenwerken, innovatief denken of implementatiekracht.