Center of Excellence voor de publieke sector

BMC adviseert over en ondersteunt bij het implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering in het publieke domein. Hoogwaardig advies en onderzoek gecombineerd met daadkrachtige inzet van beste interim-adviseurs; BMC is dé partner in verbetering voor de publieke sector.

Per 1 april 2017 is BMC onderdeel van Yacht. De bundeling van krachten op het gebied van advies en uitvoeringskracht in een aantal werkvelden zoals het Sociaal Domein en Informatie & Gegevensmanagement maakt zo onze gezamenlijke dienstverlening nog completer.

Onze opdrachtgevers

BMC sluit aan bij de praktijk en de ervaring van onze klanten. We staan voor bevlogen inhoudelijke expertise. We kennen de branche, de ontwikkelingen, en weten welke kant het opgaat. We spreken de taal en kennen de alledaagse beslommeringen. Bij BMC werken gedreven experts met vele jaren praktijkervaring in hun rugzak.

Als ervaren, betrokken en betrouwbare partner werken we samen met onze opdrachtgevers uit de overheid, de zorg, het onderwijs, de woningcorporaties en andere organisaties met een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Werk dat er toe doet

Aanpakken en verbeteren. Iedere dag een stap vooruit zetten. Dat is BMC ten voeten uit. BMC-ers  brengen verbetering door oplossingen die werken voor complexe bestuurlijke beleidsproblemen. We leveren consultancy, maar zijn echte adviesmákers. Bij ons gaan denken en doen hand in hand, dat zit in ons dna. Wij zetten ons iedere dag in om het verschil te maken voor de inwoner, cliënt en leerling.

Het samengaan van BMC en Yacht levert dan ook veel op, een vergroting van het  netwerk en meer mogelijkheden om te ontwikkelen door kennisdeling én door opdrachten die er toe doen, bij een breed spectrum aan opdrachtgevers.

Partners in verbetering van de publieke sector

In het krachtenveld tussen bestuur, organisaties en maatschappelijke partners, werkt Joris aan impactvolle experimenten en innovaties in het ruimtelijk en economisch domein. Dit doet hij als senior adviseur bij BMC, onderdeel van Yacht, voor verschillende opdrachtgevers, zoals de gemeente Rotterdam. Hij ziet dit als een grote uitdaging en echt iets bijdragen aan de maatschappij geeft hem energie. Lees hier het inspirerende verhaal van Joris Stok.

Word jij gedreven door de publieke zaak en ben je geïnteresseerd in een carrière in deze branche? Ga naar werkenbijbmc.nl en solliciteer.

Ga naar BMC.nl

Ontmoet de collega’s van de Publieke Sector