Eric Kuik

Banen in de Run-fase van de ICT

ICT is de enabler van de business, maar kan dat alleen zijn als de functie planmatig wordt ingericht volgens het plan, build, run, en manage principe. Voor de Run-fase hebben we regelmatig vacatures voor systeembeheerders, netwerkbeheerders en applicatiebeheerders. Ook zoeken we regelmatig naar de juiste mensen voor vacatures voor functioneel beheerders en incident coördinator/managers.

RUN: werken in de IT sector als Systeem-, Netwerk- & Applicatiebeheerder?

Na de Plan en Build-fase volgt de Run-fase. De ICT-oplossingen en/of applicaties is nu operationeel en in gebruik. Deze fase is zeer bepalend voor het succes van de gekozen oplossing. Een oplossing is namelijk pas een oplossing als deze goed werkt én naar tevredenheid is van alle gebruikers. Gebruikers moeten snel en kundig geholpen worden als zij vragen hebben, via selfservice en/of persoonlijk. Daarnaast is onderhoud onontbeerlijk, net als de snelle en correcte uitvoering van releases. Verstoringen moeten efficiënt worden opgelost, waarbij heldere communicatie naar de gebruikers cruciaal is.

Aandachtspunten tijdens de Run-fase

In de Run-fase ga je draaien na één of meer aanpassingen. Dat betekent dat je te maken krijgt met de volgende aandachtspunten:

  • Oplossen van verstoringen
  • Uitvoeren van onderhoud
  • Analyse van problemen
  • Ondersteunen van gebruikers
  • Functioneel, technisch en applicatiebeheer

MOST DEV COMMUNITY VOOR SOFTWARE DEVELOPERS

Most Dev is een community voor Software Developers. Het doel van het netwerk is carrière versnelling en het biedt Software Engineers gespecialiseerd in Back End, Front End en Mobile Development uitdagende opdrachten, technische vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Bij Most Dev staat de ontwikkeling van onze developers centraal. We bieden vakinhoud met ‘Tech Talks’, congressen, hackatons en events. Maar ook fun met borrels, karten, concerten en BBQ’s.

Meer weten?
Lees dan de Most Dev blogs over nieuwe technieken, persoonlijke verhalen van Most Dev developers, sluit een keer aan bij een van onze events of neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants voor een persoonlijk gesprek.

Vacatures

Als systeem- of netwerkbeheerder houd je je dagelijks met dit soort vraagstukken bezig. Yacht heeft de interessantste vacatures voor systeembeheer, netwerkbeheer, applicatiebeheer en functioneel beheer bij jou in de buurt. Samen met onze opdrachtgevers willen we je elke dag uitdagen beter te worden in jouw vak. Daarom zoeken we dagelijks naar de beste ICT-professionals. Dus zoek jij een nieuwe uitdaging als beheerder? Bekijk dan nu onze vacatures

Ook bij jou in de buurt!

Yacht zoekt regelmatig systeembeheerders, netwerkbeheerders en applicatiebeheerders, ook bij jou in de buurt. In deze steden hebben we vrijwel altijd systeembeheer vacatures: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. Maar ook in Groningen, Almere, Breda en talloze andere steden hebben we regelmatig vacatures voor systeembeheer, netwerkbeheer en applicatiebeheer.

bekijk onze IT-vacatures