Eric Kuik

Banen in de Plan-fase van de ICT

ICT is de enabler van de business, maar dat kan als functies planmatig wordt ingericht volgens het plan, build, run, en manage principe. Yacht zoekt informatieanalisten die gespecialiseerd zijn in de ‘Plan’ fase van ICT. We hebben regelmatig vacatures voor informatieanalisten, business analysts, architecten, Service Managers en Ontwerpers bij gerenommeerde bedrijven

PLAN: werken in de IT sector als informatie- of business analyst?

ICT moet naadloos aansluiten op de eisen en de wensen van de business om succesvol te kunnen zijn. Echter, deze wensen en eisen moeten tegelijkertijd wél realistisch en uitvoerbaar zijn binnen de ICT-infrastructuur en beschikbare resources. Integratie van bestaande oplossingen met nieuwe mogelijkheden en innovaties is een van de grootste uitdagingen binnen de IT-sector voor de aankomende jaren. De informatieanalist is hierbij een belangrijke schakel. De belangrijkste aandachtspunten tijdens de plan-fase zijn:

  • Data-analyse
  • Alignement business met IT
  • Juiste eisen en wensen/leveringsmodellen afspreken met leveranciers
  • Innovatie en trends vertalen naar de business

Naadloos aansluiten bij business voor succes

Hoe pas je innovatie toe binnen de eigen systemen? Wat kan er wel, maar wat kan er ook niet? Hoe zorg je ervoor dat bestaande processen en data in de nieuwe systemen komen, zodat ze op alle mobiele devices beschikbaar worden? Dit vraagt om analytisch sterke informatieanalisten die ook optreden als stevige gesprekspartners voor de business en richting leveranciers. Dit alles om tot een haalbaar én betaalbaar ontwerp te komen.

Informatieanalist vacatures bij jou in de buurt

Yacht werkt samen met bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we vrijwel doorlopend informatieanalist vacatures, ook bij jou in de buurt. Steden waar we regelmatig vacatures hebben voor ervaren informatieanalisten, zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen. Maar ook in plaatsen zoals Almere, Breda of Enschede zoeken we regelmatig naar informatieanalisten. Vacatures in het hele land dus. Er zit ongetwijfeld een interessante voor jou bij.

Vacature informatieanalist

Als informatie- of business analyst houd je je dagelijks met deze vraagstukken bezig. Yacht heeft de interessantste vacatures op dit gebied. Voor talloze gerenommeerde bedrijven zijn we op zoek naar informatieanalisten, business analisten, architecten, service managers en ontwerpers. Pas jij in dit profiel en wil je elke dag uitgedaagd worden om nog beter te worden in je vak? Bekijk dan nu onze vacatures!