Eric Kuik

Banen in de Manage-fase van de ICT

Yacht heeft doorlopend projecten en vacatures voor professionals gespecialiseerd in de Manage-fase van de ICT. Hier vind je informatie over deze fase en de mogelijkheden die Yacht je kan bieden. We hebben namelijk regelmatig vacatures voor project managers, PMO en programma managers.

MANAGE: werken in de IT sector als IT manager?

Als een ICT-oplossing naar tevredenheid in gebruik is genomen en goed wordt onderhouden volgt de Manage-fase. De enige constante is verandering, dus er moet regelmatig kritisch gekeken worden naar het doel van de ICT-oplossing en de koppeling met de business. Vaak is er sprake van een directe koppeling met de afdeling Finance. Zijn de kosten en baten van de oplossing nog met elkaar in balans? Is er een aanleiding om te vernieuwen en zo ja, zijn de hieraan gekoppelde uitgaven budgettair haalbaar? Als er iets verandert, dan is het een taak van de ICT-organisatie om de business hierin mee te nemen. Ook aspecten als security, quality, risk en compliancy zijn in deze fase van cruciaal belang.

Focus in deze fase

De belangrijkste aandachtspunten in de Manage-fase zijn:

  • Sturing/Governance/Forecasting
  • Risk en Compliancy
  • Portfoliomanagement/Programma’s en Projecten
  • Kwaliteitsmanagement
  • Security
  • Business change management

Vacatures als ICT manager

Als manager houd je je dagelijks met dit soort vraagstukken bezig. Yacht heeft de interessantste vacatures voor project managers, PMO en programma managers bij jou in de buurt. We willen je uitdagen om nog beter te worden in je vak. We zoeken dagelijks naar de beste ICT-professionals.

Programma manager, project manager en PMO vacatures bij jou in de buurt

Bij Yacht werken we samen met de beste bedrijven van Nederland. We zitten door het hele land en hebben dan ook vacatures in heel Nederland. We hebben vrijwel altijd vacatures voor PMO, CIO en ICT managers in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Maar ook in iets minder grote steden als Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen en Enschede werken we samen met bedrijven die op zoek zijn naar ICT managers die bij hen passen. Zoek jij een nieuwe uitdaging als manager? Bekijk dan nu onze vacatures.