Eric Kuik

Banen in de Build-fase van de ICT

ICT is de enabler van de business als ICT planmatig wordt ingericht volgens het plan, build, run, en manage principe. Yacht is regelmatig op zoek naar professionals die gespecialiseerd zijn in de Build-fase. We hebben doorlopend PHP vacatures, .NET vacatures, JAVA vacatures en vacatures voor testers

BUILD: Werken als programmeur in de IT sector?

Tijdens de build-fase worden de ontwerpen omgezet naar ICT-oplossingen. Een ICT-oplossing bestaat uit diverse componenten, zoals: de applicatie, de database of de middleware. Deze componenten sámen vormen de ICT-oplossing.

Specialisten zoals PHP developers of .NET ontwikkelaars werken aan één of meerdere componenten, die uiteindelijk worden geïntegreerd tot de gewenste oplossing. Testen en documenteren is hierbij erg belangrijk. Voldoet de oplossing aan de gestelde eisen? Kunnen gebruikers er straks mee uit de voeten?

De belangrijkste aandachtspunten in de build-fase:

  • Data-integratie
  • Programmeertaal (welke standaarden, etc.)
  • Documentatie

MOST DEV COMMUNITY VOOR SOFTWARE DEVELOPERS

Most Dev is een community voor Software Developers. Het doel van het netwerk is carrière versnelling en het biedt Software Engineers gespecialiseerd in Back End, Front End en Mobile Development uitdagende opdrachten, technische vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Bij Most Dev staat de ontwikkeling van onze developers centraal. We bieden vakinhoud met ‘Tech Talks’, congressen, hackatons en events. Maar ook fun met borrels, karten, concerten en BBQ’s.

Meer weten?
Lees dan de Most Dev blogs over nieuwe technieken, persoonlijke verhalen van Most Dev developers, sluit een keer aan bij een van onze events of neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants voor een persoonlijk gesprek.

Vacatures voor developers of programmeurs

Als developer of programmeur houd je je dagelijks met dit soort vraagstukken bezig. Yacht heeft de interessantste PHP vacatures, JAVA vacatures en .NET vacatures bij jou in de buurt. Bij onze gerenommeerde opdrachtgevers word je elke dag weer uitgedaagd om nog beter te worden in je vak.

PHP, JAVA en .NET vacatures in heel het land

Vraag je je af of Yacht vacatures bij jou in de buurt heeft? Die hebben we zeker. We werken samen met bedrijven in het hele land. Daarom hebben we PHP, JAVA en .NET vacatures in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Maar ook in de rest van Nederland zoeken we doorlopend developers die verder willen groeien in hun vak.

Een nieuwe uitdaging?

Zoek jij een nieuwe uitdaging als PHP programmeur of .NET ontwikkelaar? Yacht zoekt specialisten voor .NET en PHP vacatures bij de beste bedrijven. Zie je een vacature die perfect bij je past? Reageer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bekijk onze IT-vacatures